Всяка жена се държи различно в любовта. Астролозите са анализирали поведението на много представители на различни зодии и разкриха някои интересни неща за любовния им темперамент.

Жена Овен

Тези дами предпочитат сами да вземат решения. Те не понасят, когато мъжете налагат свои правила на играта. Експертите установиха още, че Овните са ненаситни. Имат нужда от много мъжко внимание, много обич, топлина. Не са съгласни на скучно ежедневие. Нуждаят се от експерименти.

Жена Телец

Представителите на този знак са енергични, много арогантни и непревземаеми. По-точно, те се опитват да изглеждат такива, за да подчертаят стойността си. Те знаят много за флирта и ухажването, рядко прощават на мъжете за всякакви провинения.

Жена Близнаци

Жената Близнаци може лесно да съблазни всеки. Тя просто трябва да погледне мъжа, да каже няколко думи и … готово! Тези дами притежават особена красота и привлекателност. Те много често проявяват активност и инициативност в общуването, което мъжете погрешно възприемат като флирт.

Жена Рак

Тези жени не търсят брой мъже, дебел портфейл или висок социален статус. Представителките на зодия Рак, чувствителни и надеждни. Те държат до край на своя избраник. Тяхната стратегия се основава само на това да са най-добрите съпруги и приятели за своя мъж.

Жена Лъв

„Лъвиците“ не допускат никого до себе си или флиртуват с всички. Всичко зависи от настроението. Но, веднага щом намерят любовта си, вятърничавата им природа веднага се променя. Жените от този знак са сред най-лоялните и внимателни.

Жена Дева

Девите не се поддават на чувствата. Те предпочитат да наблюдават реакцията си на всичко, което се случва. Силната страст не е за тях. Въпреки това мъжете са просто луди по тези дами, защото е невероятно трудно да ги завладеят. Девите предпочитат покорни и нежни мъже.

Жена Везни

В една връзка те гледат на ума на мъжа, а не на дебелината на портфейла му. Везните винаги се опитват да бъдат неотразими, защото харесват вниманието на мъжкия пол. Не са против флирта и новите запознанства.

Жена Скорпион

Жените от тази зодия са много ревниви, но са моногамни. Изключително са много лоялни и внимателни към своя мъж. Обичат романтиката. За тях са важни прегръдките, интимността, душевният живот.

Жена Стрелец

Много остроумни личности, с които мъжете често се чувстват глупави и недодялани. Стрелците са влюбчиви, но повече от мъжете обичат своите хобита, затова мъжете в живота им остават на втори план. Поради това жените Стрелец често са самотни.

Жена Козирог

Това са харизматични и дълбоки жени, чиито действия понякога не могат да бъдат разбрани. Понякога са много потайни, недоверчиви или обратно – прекалено предпазливи. Имат изключителен любовен темперамент. Това са самодостатъчни жени, които не молят мъжете за помощ.

Жена Водолей

Тези жени имат вроден талант да създават приятели. Те са приятели с мъже по-често от другите жени. Водолеите се влюбват изключително рядко. В повечето случаи отношенията с тях продължават доста дълго време. Те са много привързани към мъжа, когото обичат.

Жена Риби

Рибите са чувствителни и нежни натури. Те обичат приятни и нежни мъже, в които няма грубост. Любовта за тези жени е абсолютна необходимост. Без наличието на силно мъжко рамо наблизо, те губят увереност в бъдещето. Любовта е като кислорода за тях.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви