Над 1000 души от Бургаско се включиха в кампанията, която Българската социалистическа партия организира в подкрепа на искането за провеждането на референдум на тема „За“ или „против“ джендър идеологията в училищата“.

Събирането на подписи продължава. Желаещите да декларират своята подкрепата за провеждане на допитването могат да дадат мнението си по въпроса в обособения пункт, разположен в централата на партията на ул. „Фердинандова“ 60.

В морския град гражданите имат възможност да изразят позицията си и в информационните пунктове на Коалиция „БСП за България“ на бул. „Богориди“ в центъра на града и в комплекс „Меден Рудник“, до магазин „БИЛЛА“.

Те могат да направят това и в клубовете на БСП в Бургас.

Продължават и срещите с граждани на водача на листата на „БСП за България“ за 2- ри Многомандатен избирателен район – Бургас инж. Петър Кънев и на останалите кандидати за народни представители от листата на коалицията през дните, които остават до провеждането на парламентарните избори.

На тях се представят основните акценти от предизборната платформа на „БСП за България“, обсъжда се политическата обстановка в страната, коментират се национални и регионални проблеми.

Присъстващите споделят какво ги вълнува, като сред най-често обсъжданите въпроси са свързани с войната в Украйна, икономическото състояние на държавата и инфлацията.

Гражданите търсят отговор на естествено възникващи въпроси, но и декларират своята подкрепа за кандидатите за депутати от листата на коалицията.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви