Бой

В Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение от 50-годишен бургазлия за това, че станал свидетел на инцидент в района до спирка „Капчето“, при който двама служители от охранителна фирма нанасят удари в областта на лицето на водач на автомобил, паркиран зад друг автомобил на бул. „Захари Стоянов“.

Бургазлията се намесил с цел предотвратяване на възникналия конфликт, при което двамата мъже насочили агресията си към него и единия от тях го заплашил, държейки нож в ръцете си.

Малко по-късно в Четвърто Районно управление – Бургас се явил и пострадалия – друг 50-годишен бургазлия, който заявил, че докато управлявал личния си автомобил „Рено Канго“, с бургаска регистрация, извършвайки „изпреварване“, ограничил движението на служебен автомобил на охранителна фирма, намиращ си в лявата пътна лента.

В района до спирка „Капче“-то на бул. „Захари Стоянов“ между пътуващите в засечения автомобил и 50-годишния бургазлия възникнал спор, вследствие на който му е нанесен удар, довел до кръвотечение от областта на носа.

При извършения преглед в УМБАЛ – Бургас не са установени фактури по носа и челюстта.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас е установена самоличността на служителите от охранителната фирма – това са двама бургазлии на възраст 23 и 25 години, които са задържани за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви