Представители на Коалиция „БСП“ за България“ проведоха среща – разговор с жители на Поморие.

Тя се състоя в Клуба на БСП в морския град и в нея се включиха множество членове, активисти и симпатизанти на партията.

„Направихме една много силна листа“, беше категоричен инж. Петър Кънев, водач на листата на коалицията за 2- ри Многомандатен район – Бургас. Той запозна присъстващите с членовете на листата, представи накратко основните акценти от предизборната платформа на социалистите и направи анализ на политическата обстановка в страната в момента.

„България е в много сложна ситуация. Войната е много близо. Каквото и да се говори, всичко, което в момента става в Европа, в това число и в страната ни, е свързано с войната в Украйна. Как ще се развият нещата е много трудно да се каже“, коментира още инж. Кънев. Заедно с третия в листата – Тодор Байчев, той отговори на множеството зададени въпроси и изслуша мнения и предложения на хората, дошли за да изразят своята подкрепа.

Областният председател на БСП Стойко Танков връчи партийните билети на новоприети в редовете на социалистическата партия.

Представителите на Коалиция „БСП“ за България“ призоваха присъстващите да бъдат активни в изборния ден и да подкрепят „БСП за България“, като на 2 –ри април гласуват с номер 1 в бюлетината.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви