Петима са представителите на зодиакалния кръг, с които трудно се изграждат хармонични отношения. Работата е там, че те не знаят как да обичат и връзката с тях може да се окаже пълен провал.

Те са истински егоисти – мислят само за себе си и своите желания, а тези, на сродната им душа, остават на заден план. Определено няма да пожертват интересите си, твърдят астролозите.

Лъв (23 юли – 22 август)

Родените под този знак обичат само себе си. Те са огромни егоисти и дори не се замислят какво иска или за какво мечтае партньорът им.

В същото време те се опитват да направят всичко възможно, за им е комфортна връзката, като понякога отиват твърде далеч, напълно забравяйки за чувствата и желанията на половинката. Обикновено не бързат да започнат сериозна връзка и често остават заклети ергени. Предпочитат лесните и неангажиращи връзки.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Хората от тази зодия обичат парите повече от всичко на света. Те се стремят към лукс, богатство и статус още от ранна възраст. С напредване на възрастта предпочитат да не губят времето и енергията си в личния си живот.

За тях кариерата и работата са на първо място. Ако започнат връзка, тогава техният спътник винаги ще е на заден план.

Везните не отделят много време на партньора си. С течение на времето те могат напълно да охладнеят към него и дори да го напуснат без да дават обяснения.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

За Скорпионите е много трудно да се доверят на някого. Те могат да общуват с човек дълго време, но никога няма да го пуснат в живота си. И не могат да обичат, защото се страхуват да го направят.

Най-вече, ако са получили тъжен опит в това отношение в миналото. Именно това им пречи да се отворят и отново да повярват в чудото на любовта. Ако започнат връзка, не са склонни да показват искрени и топли чувства към спътника си.

Близнаци (22 май – 21 юни)

На пръв поглед Близнаците могат да изглеждат романтични и дори да признаят любовта си на партньора си. Но, както показва статистиката, те лъжат по-често от другите и изневеряват на своите сродни души. Ако внезапно харесат някого, ще направят всичко възможно, за да бъде връзката им романтична и жизнена. След известно време обаче пламът ще изчезне и те ще охладнеят.

Близнаците не знаят как да обичат истински и не могат, въпреки че в началото връзката може да изглежда приказна. След брака те бързо се отдръпват от партньора си, напълно потопени в себе си и работата.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са твърде трудолюбиви и целеустремени, така че нямат време за романтика. Ако срещнат някого по пътя си, това е за цял живот. Но в същото време не трябва да очаквате от тях искреност и емоции.

Дори ако започнат връзка, Козирозите ще посветят цялото си внимание само на себе си и своите планове. Всичко това води до факта, че партньорът ще започне да се отегчава от тях. Понякога дори и да направи всичко възможно, за да ги раздвижи по някакъв начин, усилията ще останат без резултат.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви