Костадин Костадинов с извод за провелия се вчера дебат по една от националните телевизии. Ето какво написа той в своя фейсбук профил:

Изводите след снощните дебати по bтв:

Коалиция ППДГБТ+ има един основен довод – гласувайте за нас, за да спечелим първото място. Лицето Лорер, явило се на дебата, надмина по лъжи и българомразие дори своя ненадминат досега сънародник Сюлейман Пуси.

ГЕРБ също имат един основен довод – гласувайте за нас, за да спечелим първото място. Десислава Атанасова беше силно неубедителна.

На ДПС им е все тая. Техният електорат не гледа българска телевизия и е тежко феодално зависим от агите си. Преди 145 години българите се освободихме от турско робство – сега е наш ред да освободим тюркоезичните ни сънародници от депесарско робство.

БСП бяха на бенефис – техният представител Свиленски очевидно се наслаждаваше на последните си мигове на терена, преди да окачи бутонките на пирона в съблекалнята. На следващите избори през есента тази партия ще има сериозен проблем с влизането в парламента.

Цончо Ганев от Възраждане стоя най-добре от всички, и то при условие, че имаше още един опонент – т.нар. журналистка Мария Цънцарова.

Въпреки, че я хвана в лъжа поне два пъти, тя не спря да се хили неадекватно и да повтаря заучени и клиширани фрази. Но какво да се прави – такова е нивото на някои „журналисти“ в Ьтв. Не на всички – колегата и Златимир Йочев беше пример за обективно и безпристрастно водене на дебат.

Изводите оставям на вас. Аз моят избор, както е добре известно, съм го направил отдавна:) На 2 април ще избера свободата и ще гласувам за Възраждане!

Българските граждани могат да дадат доверието си на „Възраждане“ с номер 3 в бюлетината!

„Възраждане“ е с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви