Страховете на зодиите
Страховете на зодиите

Толкова много неща са изписани /и сме изписали/ за зодиите, че трудно може нещо да се добави. За любовта им, за силните и слабите им страни, за какво ли още не. Но май че не сме описвали страховете им. Добре, тогава нека се спрем и на страховете, защо пък не.

Овен
Овенът е дързък и решителен, понякога безразсъден. Той безстрашно се втурва в битка, лесно започва нови проекти. Но все пак представителите на знака имат своите слабости – страхът от затворени пространства може да ги доведе до истински ступор. Освен това Овните са изключително общителни и може дори да не знаят какво е да си сам. Следователно самотата също ги плаши.

Телец
Типичните Телци „стоят на краката си“ здраво и уверено, те са спокойни и последователни, уверени в себе си, знаят как да действат и да постигат целите си. Изглежда, че нищо не може да ги разбалансира, но финансовата стагнация и проблемите в кариерата могат да донесат значителни притеснения на представителите на знака.

Близнаци
В живота Близнаците активно се подпомагат от тяхната общителност – те могат да изразят всичките си чувства и емоции, умеят бързо да разрешават възникващи проблеми и да стигнат до дъното на нещата. Изглежда, че представителите на знака ще намерят изход от всяка ситуация, но несъзнателните им страхове от тъмнина, дълбочина и затворени пространства могат да им изиграят номер.

Рак
Раците са много чувствителни и срамежливи, а вътрешният им свят е уязвим. Представителите на знака се нуждаят от деликатен подход, но не всеки разбира това и

затова страховете се натрупват в особено чувствителните Раци още в ранна детска възраст. Те се страхуват особено от излагане, тъмнина, инфекция и раздяла.

Лъв
Лъвовете са горди хора. Те могат лесно да организират каквото си искат, обичат да блеснат пред публиката, да привличат вниманието. Но точно тук се крие уловката – представителите на знака са преследвани от страх да не сгрешат, да не би да са недостатъчно привлекателни, да загубят достойнството си, да не получат признание. От „по-обикновените“ фобии – страхът от височини и затворени пространства.

Дева
Девите се страхуват да не се провалят, да сгрешат. Не си позволяват да покажат на другите своята слабост, неувереност, съмнение в собствената си значимост.

Везни
Змиите и жабите предизвикват див страх у типичните Везни, а понякога могат да се страхуват и от насекоми. Но най-големият страх е самотата. Ето защо представителите на знака могат да останат в токсични връзки, просто за да не са сами или бързат да създадат семейство.

Скорпион
Скорпионите са много потайни хора. Дори и да нямат ужасни тайни, те се страхуват, че ще бъдат разкрити. В допълнение,

някои представители на знака могат да имат по-оригинални страхове като страх от кръгли неща или ниски хора.

Стрелец
Стрелците се страхуват най-много от ограничения, препятствия, несправедливост, критика. В душата им живее огромен страх да не загубят авторитет, да не реализират идеите си, а също и да бъдат обвинени в некомпетентност.

Козирог
Козирозите се страхуват да не загубят надеждна почва под краката си, материална сигурност. Те се страхуват от внезапни промени в живота и вероятността да не се реализират в кариерата.

Водолей
Водолеите са вдъхновители и новатори. Основният страх за тях е да бъдат в среда, която пречи на себеизразяването им. Те се страхуват да влязат във връзка, смятайки, че могат да бъдат лишени от своята независимост и свобода.

Риби
Рибите се страхуват от публично говорене, привличайки вниманието на всички към себе си. Те страдат много от грубостта и несправедливостта в отношенията с хората, съжаляват се и не искат да затъват в ежедневните проблеми, които им пречат да достигнат върховете на духовността.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви