Том Круз е от малкото актьори в Холивуд, на които не им трябват дубльори. Той просто обича винаги да е в екшъна и едва ли някой друг може да се справи по-добре от самия него.

С „Топ Гън:Маверик“ Круз спечели не само още повече симпатиите на фенове и критици, но и прозвището Спасител на киното, както лично Стивън Спилбърг го определи.

От две години насам актьорът работи върху последните два филма от франчайза на „Мисията невъзможна“, но това не означава, че няма време да гледа филми.

Според източници на The Hollywood Reporter, през миналия месец Круз е имал среща с изпълнителния директор на Warner Bros. Discovery Дейвид Заслав. Не е ясно какъв е бил поводът за срещата, но се твърди, че Заслав е казал колко невероятен филм е „Светкавицата“.

Първият самостоятелен филм за Бари Алън (Езра Милър) е заснет и готов от месеци и след няколко промени на премиерните дати трябва да тръгне по кината този юни.

След думите на Заслав Том Круз е изявил желание да изгледа филма и то е било удовлетворено.

Източниците твърдят, че пратеник на Warner Bros. е отишъл в дома на актьора, за да занесе филма и си е тръгнал чак след като той е приключил. Може и да не е ясно на какъв формат точно Том Круз е имал възможността да изгледа „Светкавицата“, но се твърди, че е останал очарован от видяното.

Толкова, че дори се е обадил на режисьора Анди Мушети, за да го поздрави лично за филма и начинът, по който се е получил.

Твърденията са, че Том Круз е казал, че в „Светкавицата“ има всичко, което може да се иска от един филм и че точно такъв тип филми имаме нужда в момента.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви