Започнаха номинациите за тазгодишното издание на индекса “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”, иницииран от Career Show. От 20 до 31 март всеки може да номинира личностите, които имат принос за развитието на ИТ индустрията у нас.

“Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България” е ежегоден индекс, който цели да отличи постиженията на българските ИТ специалисти.

Той обръща внимание на забележителните иновации и високотехнологични решения, зад които стоят родни имена.

“Всяка година сред номинираните за “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България” виждаме специалисти с впечатляващи постижения – плод на неуморен труд, иновативно мислене и непоколебима вяра в потенциала на българския ИТ сектор. Техните успехи са ясен индикатор за все по-категоричното място на България на международната ИТ сцена.

Именно това ни насърчава да организираме ежегодно тази инициатива, за да дадем гласност на добрите примери в индустрията и да поощрим практиките, които допринасят за нейното развитие.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

За място в индекса могат да бъдат номинирани ИТ специалисти с различна експертиза и опит, чиято дейност е принос за развитието на ИТ сектора в България.

  • CEO на технологична компания
  • Технически директори
  • Основатели на ИТ стартъпи
  • Лектори
  • Обучители
  • Тийм лидери
  • ИТ иноватори/инфлуенсъри
  • ИТ професионалисти

Всеки желаещ може да даде своите предложения за вдъхновяващи ИТ личности до 31 март на careershow.bg.

След приключване на номинациите, следва период на публично гласуване, в който всеки ще може да подкрепи своите фаворити.

Класираните в индекса “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България” за 2023 ще бъдат обявени на 25 април.

Непосредствено след обявяване на класиралите се в индекса, организаторите канят всички с интерес към ИТ сферата на Career Show Tech 2023. Събитието ще се проведе онлайн на 18 и 19 май. Участието в събитието е безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg/tech.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви