Бен Афлек сравни социалните мрежи с противопехотни мини, способни да унищожат кариерата на актьора само заради една дума.

Звездата от филма „Пърл Харбър“ Бен Афлек сравни социалните мрежи с противопехотни мини, които могат да унищожат кариерата на всеки с една единствена дума.

В интервю за „The Hollywood Reporter“ той посочи причината да не е в социалните мрежи и разказа за травмиращия си опит с журналисти.

Афлек разкри, че съпругата му Дженифър Лопес с удоволствие използва социалните медии и има много последователи. От друга страна, самият той, след като се е сблъскал с неразбиране, се е отказал от всички социални медии и е предпазлив при даването на интервюта.

„Тези неща са като противопехотни мини. В момента, в който кажеш една грешна дума, кариерата ти може да приключи. Имах много болезнен опит с едно откровено интервю. Думите ми бяха изопачени в името на крещящо заглавие“, признава актьорът и режисьор.

Тогава казах, че пиенето ми е разрушило брака ми. Всичко беше измислено така, сякаш обвинявах за алкохолизма си бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Бях отговорен за действията си и за всяка дума, която съм казал. Не можех да обвинявам съпругата си. Обичахме се, все още ни е грижа един за друг“.

Афлек добави, че публичното обсъждане на пристрастяването му се е отразило на живота му.

Противно на желанието си той се е превърнал в един от символите на актьорския алкохолизъм и възстановяването от него. Ситуацията обаче има и обратна страна: хора, страдащи от алкохолизъм, се обръщат към актьора за помощ.

„Чувствам се добре да им помагам, защото това помага много повече на мен самия“, казва той.

Актьорът отбелязва, че Лопес му е вдъхнала кураж преди интервюто. Тя го помолила да се отпусне, да бъде себе си и да се наслаждава на момента. Тя описва съпруга си като истински, искрен и сериозен човек. „Дженифър е права за много неща. И тя ме обича, опитва се да ми помогне. Така че, по дяволите, трябва да я слушам“, заяви Афлек.

Дженифър Лопес по-рано разкри как бракът ѝ с Бен Афлек е променил възгледите ѝ за любовта.

Тя призна, че бракът с Афлек е бил най-значимото събитие в живота ѝ след раждането на децата й.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви