Foolновата песен на най- атрактивния български поп дует EXPOSE вече е хит в Румъния. След като Цвети и Светльо от EXPOSE бяха забелязани от румънския екип продуценти, които работят с мега сензацията Faydee, резултатът не закъсня. Българските артисти подписаха договор с VIBE RECORDS и BLACKJACK RECORDS и първата песен от българо- румънската колаборация вече е факт!

Fool веднага зае водещо място в румънските радиостанции и музикални телевизии, което бе повод българите да бъдат поканени в някои от най-популярните светски и лайфстайл предавания в Румъния.

Цвети и Светльо от EXPOSE получиха и още една покана от съседна Румъния, която и по думите на двамата- няма как да откажат. Съвсем скоро предстои българският дует да се завърне в северната ни съседка, за да направи концерт на  футболен стадион, кръстен на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Не е тайна, че българската футболна легенда Христо Стоичков подкрепя дуета и Цвети и Светльо навсякъде са облечени изцяло с новите модели на неговия моден бранд.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви