Помощ от БФС

След като Общинският съвет на град Бургас взе решение футболният стадион в кв. „Долно Езерово” да се даде на концесия за 30 години на клуба, там незабавно започнаха строително-ремонтни дейности и изграждане на два нови помощни терена. Целта е стадионът да отговаря на лицензионните изисквания за професионален футбол. Разходите са сериозни, но оправдани и след много кратко време резултатите от тях ще са видни не само във визията и функционалността на базата, но и в спортно-тренировъчната дейност.

БФС не остана безучастен към трудното, но правилно решение на клубното ръководство и усилията, които полага то за изграждане на модерна спортна база. На този етап футболната централа и лично президентът Борислав Михайлов са взели решение на ФК „Черноморец 1919” Бургас да се предоставят безвъзмездно два комплекта футболни врати, които ще се ползват за новите терени.

Ръководството на клуба благодари на БФС за помощта и подкрепата и разчита полезното взаимно сътрудничество да продължи.

Тази събота за „Черноморец“ предстои поредният домакински мач. На 18 март „акулите“ приемат отбора на „Борислав“ (Първомай). Двубоят на стадиона в Долно Езерово започва в 15:00 ч.

За пореден път входът да бъде с благотворителна цел, като „Черноморец“ и неговите привърженици ще помогнат на малкия Боги. Всички събрани средства от билети ще бъдат дарени по съществуващата за целта сметка. Стойността на входния талон остава без промяна – 3 лева.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви