Куентин Тарантино не е от режисьорите, които застават често зад камера. А когато го прави, то е за филми, които самият той е написал.

Към момента той е режисирал едва девет филма (броим двата за „Убий Бил“ като един), а отдавна е заявил, че иска да приключи с кариерата си с общо 10 филма.

След „Имало едно време в Холивуд“ (2019 г.) не се знаеше кога и дали ще видим нов филм от режисьора, но вече имаме повече информация.

Според източници на The Hollywood Reporter, Куентин Тарантино работи по сценария на десетия си филм, който е с работното заглавие The Movie Critic. Разбира се, около сюжета не се знае нищо, но източниците твърдят, че действието ще се развива в края на 70-те години на миналия век в Лос Анджелис.

В основата на сюжета ще бъде жена и, имайки предвид заглавието, от The Hollywood Reporter допускат, че филмът може да бъде за Полин Кейл – една от най-влиятелните кинокритици.

Кейл, която почина през 2001 г., е известна със споровете си с режисьори и студиа, като именно в края на 70-те години тя работи като консултант за Paramount, където нещата не се развиват никак добре.

Към момента филмът няма студио зад гърба си, но се очаква съвсем скоро това да се промени. Една от вероятните възможности е Sony, защото Куентин Тарантино е в добри отношения с ръководството, а и именно те разпространиха „Имало едно време в Холивуд“.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви