Метамфетамин

За един ден задържаха трима с наркотици, съобщиха от полицията.

На 15  март в близост до училище „Иван Вазов“ в Поморие служители от Районно управление – Поморие извършили проверка на 17-годишен руски гражданин, със статут на постоянно пребиваващ в Поморие, като намерили и иззели две саморъчно свити цигари със суха зелена тревна маса / марихуана/, както и пликче с бяло вещество / амфетамин/.

При последващо  претърсване в обитаваната от руснака стая в Поморие, са намерени и иззети 53 пликчета с бяло вещество на бучки, реагирало при направения полеви наркотест на „амфетамин“ и плик със суха зелена тревна маса /марихуана/.

Младежът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 14 март около 18.10 ч. на бул. „Захари Стоянов“ в близост до магазин „Кауфланд“ в к-с „Меден рудник“ служители на Четвърто Районно управление – Бургас извършили проверка на таксиметров автомобил „Дачия Логан“, с бургаска регистрация, управляван от 60-годишен бургазлия, с който се придвижвал и 30-годишен криминално проявен бургазлия от кв. „Победа“.

При извършеното претърсване на купето на автомобила, в задната част на товарния отсег, са намерени и иззети три пликчета с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/ и пластмасова чашка с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/.

30-годишния бургазлия е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 15 март около 10.00 ч. служители от Четвърто Районно управление – Бургас извършили претърсване в апартамент, разположен в бл. 81 в ж.к. „Меден рудник“, обитаван от 36-годишен  криминално проявен и осъждан бургазлия.

Полицаите намерили и иззели кутийка с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/, йенска чиния с остатъци от полепнало бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/, стъклена колба с вместимост 200 мл., пластмасова бутилка с бледожълта течност, съоръжения и прекурсорни материали, служещи за производство на синтетичен наркотик.

Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви