Овните, както мъжете, така и жените, са лидери в истинския смисъл на думата. Затова всяко несъгласие с тяхната неоспорима гледна точка винаги е последвано от негодувание и порция „овчи“ гняв, подправен с лют червен пипер.

Колко обиден може да бъде Овенът?

Вероятно не е нужно да гадаете. Ако внезапно, в хода на вашия бурен и емоционално оцветен диалог, Овенът внезапно започне да почервенява и ръката му се свие в юмрук, трябва незабавно да се подготвите за бягство.

В яростта си представителят на тази зодия е неконтролируем и агресивен. Той едва ли ще подбере думите си, изобщо няма да се замисли преди да ви обиди жестоко, а напротив, ще направи всичко възможно следващия път да помислите 1000 пъти, преди да влезете в конфликт с него. Е, все пак трябва да пази имиджа си на непобедим и винаги, ама винаги прав боец.

Какво да направите в такава ситуация? Как след всичко, което е чул и видял, да не остане в черния списък на този някога чаровен и дружелюбен събеседник? Има ли някакъв шанс да върнем благоразположението му? Несъмнено!

И дори нещо повече – да сключиш мир с него, както показва практиката, обикновено се оказва много по-бързо и по-лесно, отколкото изглежда на пръв поглед.

Как да сключим мир с представител на зодия Овен?

Като начало отбележете за себе си, че в никакъв случай не трябва да бързате. Тези упорити и властни представители на Зодиака всъщност не са толкова жестоки, колкото изглеждат на пръв поглед.

Да, те са избухливи, но за разлика от упорития Телец, Овните не таят негодувание в себе си дълго време и след определен период от време са готови да приемат съжаленията и искреното разкаяние на своя опонент.

Ето защо, въоръжени със смелост, ентусиазъм и кутия бонбони, завързани с празнична панделка, можете спокойно да стъпите „на килима“ на Негово Величество Овен. Той ще изслуша с голямо удоволствие градивните ви аргументи за това как сте сгрешили, докато си похапва от лакомствата, които сте донесли.

Дали този истински господар на живота, при дадена възможност, ще ви напомни за минали грешки? Абсолютно, не! Отмъстителността е абсолютно чужда на Овена.

Така че, ако случайно се скарате с представител на тази зодия, а после се сдобрите, не бива да се тревожите, че ще ви го натяква с години. Овенът отдавна ще е забравил всичко и ще се отново да общува с вас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви