Бургазлията Ибрям Тахир има спешна нужда от животоспасяваща операция. Ибрям от години страда от последна, крайна фаза на бъбречна недостатъчност.

Поради множество хеморагични кисти в корема, които биха могли да се спукат във всеки един момент и да причинят кръвоизливи и смърт, състоянието на Ибрям е спешно и живото застрашаващо.

След многократни консултации с различни специалисти, единствен проф. Калоян Давидов от София се ангажира със случая и е готов да поеме риска да извърши тази изключително сложна, сериозна и голяма по обем операция.

През 2021 г. след дарителска акция Ибрям отново премина през животоспасяваща операция. По време на нея беше отстранен единият му бъбрек.

Ибрям е женен, има една дъщеря ученичка. Въпреки 100% ТЕЛК и изключително усложненото си здравословно състояние, той се е опитвал през годините да работи на различни места, но здравословното му състояние прави това практически невъзможно.

Единствено съпругата му работи, за да може най-вече дъщеря им да продължава да учи. Заради тежкото финансово състояние на семейството, сумата от над 5 хиляди лева е непосилна за тях.

Именно в тази връзка Ибрям и неговите близки се свързаха с Асоциацията за подкрепа на диализно болни пациенти, за да им съдействаме и чрез дарителска кампания да бъдат събрани средствата необходими за операцията.

Всеки бургазлия с голямо сърце, може да се включи, за да спасим Ибрям като преведе средства по сметката на Асоциацията:

Асоциация за подкрепа на диализно болни пациенти
Уникредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001524773591
BIC: UNCRBGSF
Основание за превод: Дарение за „Да спасим Ибрям“

Асоциацията за подкрепа на диализно болни пациенти ви призовава да помогнем на един бургаски баща и съпруг да остане жив и здрав при семейството си, защото човешкият живот не може да има цена.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви