Ватикана крие машина на времето
Ватикана крие машина на времето

Светият престол и в частност Ватикана винаги са криели куп тайни. Най-голямата обаче е разкрита. Оказва се, че духовните лица пазят тайната за реално съществуваща и работеща машина за пътуване във времето.

Светият престол прекалено често демонстрира исторически документи, които просто не биха могли да оцелеят до наши дни. Това само подкрепя теорията за реално съществуваща машина на времето, наречена хроновизьор.

Необикновената машина трябва да е изработена около през 1950 г. от монаха-бенедиктинец Пелегрино Ернети. Няма снимки, които да доказват нейното съществуване. Но се предполага, че Ернети е използвал машината за пътешествия в миналото. Така е документирал разпятието на Христос по заповед на йерарсите на Ватикана.

Доказателствата, че католическата църква крие работеща машина на времето от останалия свят с цел предотвратяване на попадането ѝ в неподходящи ръце, се увеличават с всеки изминал ден. Историята на отец Ернето само доказва това.

Отец Пелегрино Мария Ернети е бенедиктински свещеник, учен и международен авторитет в областта на архаичната музика и преполифонията от дохристиянски времена до Х в. от н.е. Живота си той прекарва основно на италианския остров Сан Джорджио, недалеч от главния остров на Венеция. Именно там е създал хроновизьорът. Причината е любовта му към древната музика, което в наши дни е запазена само в ръкописни източници. Страстта му и желанието да я чуе на живо го подтиква към създаването на хроновизьора.

Ватикана крие машина на времето
Ватикана крие машина на времето

Самият Ернети признава, че е успял да постави квантовата физика в служба на окултните изкуства и да създаде машина на времето. С него той е посетил Рим през 169 г.пр.н.е. и е свидетел на изпълнението на изгубената днес опера Тиест, чийто автор е бащата на латинската поезия Квинт Ений. Освен това той е пътувал в миналото и за да стане свидетел на смъртта на Христос на кръста.

Ернети умира през 1994 г., без да разкрие тайната на хроновизьора. Ватикана е наясно с постиженията му и също пази историята в тайна.

През 70-те години на миналия век е публикувано интервю на Ернети Пелегрино, в което той официално заявява за своето откритие и дори представя фактически доказателства – снимка на разпънатия Христос.

Отецът успява да създаде немислимото, докато изучава архаичната музика. Чрез нея той открива нов принцип във физиката, който е свързан с музикалните честоти, хармоничния резонанс и връзката им с астралната плоскост.

В последните десет години от живота си отец Ернети живее, без да привлича вниманието към себе си. В края на 1993 г. той и двама учени, работещи над създаването на хроновизьора, представят резултатите от своята работа във Ватикана пред четирима кардинали и научен комитет. Данните за тази среща и до днес остават засекретени.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви