Николай Костов

След тригодишно прекъсване, Сдружение с нестопанска цел „Клуб на авиацията – Бургас“ възобновява своята дейност, чийто стремеж е да обединява съмишленици с интереси в българската авиация – настоящи и бивши работници, служители и ветерани.

Клубът е създаден по инициатива на Калин Барзов – бивш директор на Летище Бургас, който е почетен председател в организацията и вече покойния Петър Василев – бивш председател на сдружението.

По време на редица преговори и срещи, бе избран нов председател на клуба – Николай Костов, началник отдел „Безопасност“ на Летище Бургас и зам. председател – Маргарита Златева, супервайзор към отдел „Пътническо обслужване“ на летището.

Главните приоритетите на клуба са:

Да работи в посока взаимодействие между Авиомузей Бургас и „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, както и засилване на контактите с другите летища и авиокомпании.

Да се подпомага развитието на Авиомузей Бургас и да се облагороди мястото, за да привлича местната общност и по този начин да се популяризира авиацията.

Да има приемственост между старото и новото поколение при обмен на информация, свързваща развитието на летището,

Да се организират чествания на значими дати за българското въздухоплаване.

„Приветстваме всички желаещи, които са работили в сферата, както и тези, които все още работят, или имат интерес към летищния сектор, да кандидатстват за членове към сдружението“, обяви Николай Костов пред наш репортер.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви