Инж. Кънев отговори на актуални въпроси и изслуша коментарите на гражданите

Среща с жители на Българово проведе водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ за 2- ри МИР – Бургас инж. Петър Кънев. Той разговаря с жители на града и заедно с кандидати за народни представители от листата на социалистите направи обход в населеното място, за да се запознае със състоянието на инфраструктурата.

В срещата се включиха Станимир Баев, Тодор Байчев, Чанко Мирчев, Георги Георгиев, Паруш Парушев, общинският лидер на БСП в Бургас Живко Господинов и областният председател на Съюз на жените – социалистки в Бургас Тинка Желязкова.

В срещата се включиха Станимир Баев, Тодор Байчев, Чанко Мирчев, Георги Георгиев, Паруш Парушев, общинският лидер на социалистите в Бургас Живко Господинов и областният председател на Съюз на жените – социалистки в Бургас Тинка Желязкова

„Ситуацията е много сложна. България от много тежка политическа криза в влезе в икономическа криза. Ситуацията в Украйна е много тежка и не е ясно как ще се развият нещата“, каза инж. Петър Кънев.

Той представи себе си и своите колеги и благодари на присъстващите за подкрепата. Водачът на листата отново изрази увереност в добрия резултат, който очаква социалистите да имат на предстоящите парламентарни избори.

Инж. Петър Кънев, заедно с кандидатите за народни представители от листата на социалистите, направиха обход в населеното място, за да се запознаят със състоянието на инфраструктурата

„Това, което успяхме да постигнем за тези седем – осем месеца последните десет години не е правено. Получени бяха много социални придобивки. За бизнеса също се направиха немалко неща. Най-вече с цената на електроенергията“, заяви още инж. Кънев.

Той запозна присъстващите с акценти от предизборната платформа на коалицията и направи кратък анализ на политическата обстановка в страната в момента, като обясни какво според него може да се очаква след изборите. Инж. Кънев отговори на актуални въпроси и изслуша коментарите на гражданите. Разисквани бяха и различни проблеми от регионален характер.

Кандидатите за народни представители направиха дарение за пенсионерския клуб в Българово, което включва електроуреди, предназначени за обзавеждането на залата.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви