Създаването на крипто работни места може да бъде ключов двигател за напредъка в бъдещето на крипто, а новата GameFi платформа Metacade (MCADE) помага да допринесе. Проектът е в челните редици на движението за блокчейн игри, предоставяйки широки възможности за печалба и множество методи за генериране на крипто доход.

Функцията Work2Earn на Metacade, която публикува налични крипто работни места, и програмата Metagrants, която финансира разработчици на игри, са специално проектирани да поддържат бъдещето на крипто и децентрализираните финанси (DeFi). Експертите прогнозират големи печалби за Metacade през следващите години. Нека научим защо.

Създаването на крипто работни места, Metacade развива бъдещето на криптовалутите

Бъдещето на криптовалутите разчита на своите потребители, тъй като естеството на децентрализираните криптовалути по своята същност се ръководи от общността. Новият проект Metacade се справя директно с това и създава огромен брой крипто работни места, свързани с неговата метавселена аркада.

Функциите за печелене, проектирани от екипа на Metacade, надхвърлят секцията за игри на аркадата. Потребителите от Web3 могат да печелят крипто доходи чрез уникалните функции на платформата, които включват Play2Earn, Compete2Earn, Work2Earn и Create2Earn.

Крипто работните места на пълен и непълен работен ден ще бъдат намерени в центъра на общността на Metacade заедно с най-голямата колекция от онлайн аркадни игри, предлагащи финансови награди на играчите. Metacade наистина извежда GameFi на следващото ниво, така че колко далеч може да стигне през следващите години?

Има ли шанс MCADE да достигне $5 през 2025 г.?

Наскоро, токенът MCADE  започна своята предварителна продажба. Събитието привлече $8,5 млн. само за 14 седмици, с редица разпродадени предварителни кръгове, които вече са в хода му. По-късно през 2023 г. MCADE ще стартира на борси, а аркадната игра на метавселената постепенно ще разкрива услуги за игри за крипто общността.

Токенът MCADE се подготвя за някои големи възвръщаемости през следващите месеци и години. По-късно през 2023 г. експертите прогнозират ценово ниво от $1 за новия токен, което би възлизало на 50 пъти печалба от края на събитието за предварителна продажба.

През 2024 и 2025 г. се очаква по-широките крипто пазари да се възстановят и потенциално да отбележат нови върхове. Този период от време може да доведе до параболични печалби за Metacade, тъй като това ще бъде първият му бичи пазар. Бъдещето на крипто със сигурност изглежда светло за MCADE и може да надхвърли оценка от $5 до 2025 г.

Какво представлява Metacade?

Metacade работи върху изграждането на най-голямата аркадна игра във веригата с най-голямата колекция от блокчейн игри в Web3. Всяко отделно заглавие в Metacade ще има награди в криптовалута за своите играчи, а платформата предлага набор от допълнителни услуги, които я отличават в сектора на GameFi.

Metacade предлага не само набор от вълнуващи игри, но и центърът на общността ще достави доходоносни финансови награди на сътрудниците. До 2024 г. Metacade ще се превърне в децентрализирана автономна организация (DAO), където общността може да помогне директно за напредъка за бъдещето на крипто.

Как работи MCADE?

Токенът MCADE се използва за захранване на аркадната игра на метавселената. Всички награди се изплащат в MCADE жетони, независимо дали играчът играе любителски или състезателно. За самостоятелните играчи геймплеят може да включва напредване през неуморни нива в някои от най-горещите аркадни игри в блокчейна, докато състезателните геймъри ще могат да се присъединят към изключителни турнири за шанса да спечелят големи крипто награди.

Центърът на общността ще възнагради създателите на съдържание чрез своя механик Create2Earn. Това може да включва публикуване на рецензии на игри, споделяне на алфа версия или взаимодействие с други членове на общността. Центърът ще бъде дом на някои от най-ценната информация в GameFi и може да бъде място за разкриване на най-новите съвети и трикове за набор от блокчейн игри.

В допълнение към всички останали механизми за печелене в Metacade, функцията Work2Earn споделя крипто работни места с общността. Платформата ще свърже играчите с платени роли в някои от най-вълнуващите нови стартиращи фирми на Web3, вариращи от работа на непълен работен ден до работа на пълен работен ден в зависимост от отворената позиция.

Механика за печелене, крипто работни места и финансиране на бъдещето на криптовалутите

Предстои Metacade също да финансира бъдещето на криптовалутите  директно чрез програмата Metagrants. Това ще позволи на общността да гласува за това кои нови игри ще получат Metagrant, помагайки на най-търсените блокчейн игри да се снабдят финансиране на ранен етап.

Разработчиците на Web3 игри могат да изпращат своите предложения за игри директно на общността, която ще има ръката да определя кои игри да получат финансиране. Освен това, всички победители в Metagrants ще стартират своите проекти в аркадната игра на метавселената, така че геймърите да могат по-късно да играят проектите, за които са помогнали да бъдат изградени

Струва ли си да закупите MCADE?

Предварителната продажба на токени на MCADE може да се окаже една от най-добрите инвестиционни възможности за годината. Проектът помага за задвижването на бъдещето на крипто, като създава както крипто работни места, така и невероятна платформа GameFi. Потребителите ще могат да споделят знания, да печелят MCADE и дори да започнат кариерата си в бързо разрастващата се Web3 индустрия.

Проектът изглежда готов да има голям успех, особено като се има предвид огромният прием, който получи предварителната продажба. Токенът първоначално стартира само на $0,008 – стойност, която се покачва постепенно до $0,02 до края на събитието за предварителна продажба. Не забравяйте да се включите бързо, тъй като Metacade изглежда като феноменално допълнение към всяко инвестиционно портфолио и изглежда ще донесе невероятна възвръщаемост на инвеститорите.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви