Красотата ще спаси света! Когато красотата е в хармония с любовта, светът неизменно става по-добро място за живеене. И това не са само думи. Статистиката и реалния живот отдавна сочат, че красивите хора имат по-успешен, лесен и интересен живот.

Красивите са по-търсени в работа, по-малко се изисква от тях, по-бързо им се прощава, такива хора имат повече приятели, повече фенове, имат повече пари, по-образовани са, имат повече приключения в живота си, повече впечатления, в крайна сметка… и повече любов.

Днес ще ви срещнем с една дама, която е посветила  своя живот в името на красотата. В Бургас е сътворила истински храм шедьовър на красивото и естетичното – революционния естетически център „Дерма студио“.

Неговият създател Милена Стоянова завършва образованието си като маркетолог, а следващите двадесет години прекарва в начинания, свързани с козметичната и естетичната индустрия в България.

Още в далечната  1998 г. създава най-модерният и успешен бюти салон в града „Амбър“. Милена отваря и  Център за професионално обучение “АМБЪР”, където организира и провежда стотици лицензирани обучения към МОН за фризьори, козметици и маникюристи, както и обучения по дигитални компетентности.

В центъра се обучават много млади таланти, които се превръщат в титулувани професионалисти в своите направления. Развитието не спира до тук. В този период тя е тренер за Академия L’Oréal България, както и част от международния екип тренери за L’Oréal Professionel.

Пътува из цялата страна и чужбина, за да се обучи и предаде най-новите модни тенденции от света на висшата мода. По-късно спечелва същата позиция и в Kérastase България, имайки честта да стане един от общо двамата тренери на бранда за цялата страна. Това разширява още повече вижданията й за света на модата, така се стига до катарзис в живота й-  тя преоткрива модния свят.

С познанията си в света на естетиката тя иска да предостави още повече възможности на хората в Бургас да изживеят уникалната емоция да се променят и да преоткриват себе си.

Милена постоянно надгражда своите компетентности в сферата на естетиката и естетичната дерматология. Така се стига до емблематичната за света на естетиката и красотата в морския град  2017 г, когато врати отваря  „Естетичен център “Дерма” – Бургас.

Мястото събира екип от професионалисти, които предлагат на своите клиенти изживяване и приятна емоция вървейки по пътя на съвършенството. С най-висок клас и последно поколение технологии, центърът успешно се нарежда в най-успешните естетични центрове в България. И дори ги изпреварва.

С днешна дата “Дерма” се радва на безукорна репутация, като място за високи технологии, безупречен професионализъм, внимание към детайла и ново поколение грижа за своите клиенти.

В днешният разговор с Милена Стоянова ще говорим за всичко свързано с нейното уникално творение на живота  –„Дерма център“, защо е важно да обръщаме внимание на себе си, кое е най-новото в света на модата и съвременните  технологии, което „Дерма“ предлагат на своите клиенти, както и възможността на всеки един желаещ да бъде в крак с новото време и модерни тенденции, може да си позволи спокойно да се подложи на уникални разкрасяващи процедури в това естетическо бижу на перфекционизма и красотата в Бургас.

Госпожо Стоянова, кога и как дойде идеята да създадете естетическия център Дерма? Центърът  е шедьовър в естетиката и революционен за Бургас, нека кажем на публиките, какви уникални процедури предлага, които се извършват само при вас?

Естетичният център е мястото, в което създаваме красота и красиви емоции. Идеята ми е клиентите да могат да направят желаната процедура, да се доверят на професионалист и през цялото това време да могат да релаксират. Ритуалите в „Дерма център“ са удоволствие, не задължение за клиентите.

Нашето бижу е апарат „Velashape III“ за стягане на кожата и борба с целулит беше първият по  Южното Черноморие. Сега имаме още по- добри резултати в съчетание с лимфен дренаж от „BTL“.

Нароиха се много центрове за естетика и красота, в силна конкурентна среда сте, какво правите, за да сте една крачка пред останалите? С какви специалисти и технологии разполагате?

Ние залагаме на висок клас апарати на световно ниво. Преди да избера всяка машина, дълго правя проучване на новостите в световен мащаб. Клиентите вече са много информирани и все повече разбират предимствата на висококачествените технологии. Но колкото и да е добра техниката човекът работещ с нея е най- важен. Терапевтите в „Дерма център“ са преминали много обучения и постоянно преминават тестове, за да поддържат и обогатяват своите познания. Имаме задължителни годишни форуми, обучения и квалификации за тях.

Много хора се плашат от центровете за естетика и красота. Разбираемо е за отънелия български джоб. Виждайки материалната база, технологиите, лукса и удобствата, които предлагате много си казват – „е, тука ще е много скъпо, не е за нас“. Какво бихте казали на тези хора?

За улеснение на клиентите ни имаме изложени всички цени в сайта www.derma-am.com, както и възможност сами да резервират час за услуга. Всеки може да прецени коя услуга е подходяща за него. Опитът ми показва че цената не винаги е решаваща в избора. Клиентите ни знаят качеството на услугите ни и не биха направили компромис. Гаранцията, която даваме е пълна промяна до неузнаваемост, според желанието на всеки клиент.

До неузнаваемост красив звучи прекрасно. В обществото се наложи максимата „По визията и дрехите посрещат, по ума изпращат“. Така ли е според вас? Това може ли да е формула за успех на един мъж или жена? Защо е важно да изглеждаме добре?

Да изглеждаш добре е удоволствие и навик. Това не винаги е свързано със средства. Красотата е важна част от съвременния живот, но тя е различна когато е в съчетание с качества на личността.

„Център Дерма“ разполага с най-добрите и съвременни технологии за естетика, красота и подмладяване? Ние от BurgasNews, посещавайки вашата база, се уверихме лично в това. Разкажете ни малко повече за тях? Има ли риск за здравето на хората при подлагане на някоя от тях? Това притеснява много мъже и жени, като ги спира да посещават тези центрове.

С напредването на технологиите все повече имаме възможност да влияем върху външния си вид. Разбира се има задължителни условия, които трябва да спазваме преди и след процедурите. При нас процедурите не се правят “ на всяка цена”. Случва се да върнем клиент, или да откажем процедура, ако видим че не е безопасно. Винаги напомняне, колко важна част е подготовката за процедура, както и последващите действия. Нашите клиенти знаят също, колко е важно ежедневното поставяне на слънцезащитен продукт, за да предпазват кожата си и да запазят добрите резултати.

Вашите специалист са най-добрите в областта си, с какво успяхте да ги привлечете, при този кадрови дефицит днес?

Всеки професионалист желае да работи в добър екип, в добри условия и с модерни технологии. Ние сме партньори в една мисия. Екипът ни е съставен от единомислещи хора, така, заедно създаваме едно различно място.

Опасни ли са процедурите за деца и могат ли да се подлагат на такива подрастващите? Има ли възрастова граница под която не работите?

Да, имаме много млади клиенти идващи заедно със своите родители. Проблемната кожа е един често срещан проблем при тийнейджърите. Успяваме да помогнем на много младежи с акне. Разбира се ние винаги работим в сферата на козметиката и си партнираме с дерматолозите в Бургас.

Нека поговорим и за мъжката част от клиентите ви. Много мъже се притесняват от силното си окосмяване и си казват –„никой не може да ми помогне, няма смисъл“. При вас има ли невъзможно и с колко процедури бихте помогнали на един такъв човек?

Все повече мъже вече премахват нежеланото окосмяване. Понякога то създава истински дискомфорт. Клиенти споделят с нас колко различно се чувстват след като вече нямат този проблем и колко време са губели преди това. Всеки клиент се нуждае от различен брой процедури, зоната която се обработва също има значение. По- малко от шест процедури рядко успяват да премахнат окосмяването. Обикновено между 8-10 са нужни на зона.

С какви очаквания и за какво ви посещават най-често дамското съсловие? Коя е най-предпочитаната услуга?  / Колко време е нужно за отличен ефект за всяка една от изброените? /

Лазерната епилация е най- използваната процедура при нас. Тя се прави от мъже и жени, дори и лятото. Но най- любимите процедури на дамите са процедурите за лице.  Имаме наистина специални ритуали с японската козметика „ Forlled“. Това изживяване съчетава релаксираща процедура за сетивата и моментален лифтинг ефект. В студените месеци дамите се възползват от регенериращи кожата процедури- микронидлинг, пилинг и радиочестотен лифтинг. Те се правят в пакет от 4-6 процедури за максимален ефект.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви