От известно време се говори, че Мария Бакалова има връзка с Валери Григоров, който е син на олимпийската шампионка Мария Грозева. Той стана популярен покрай участието си в „Игри на волята“.

От „Телеграф“ научихме, че двамата са се срещнали по време на снимките за новия филм на Мартин Кембъл Dirty Angels в Солун, където освен Мария Бакалова, и Григоров участва като каскадьор.

На 14 февруари Мария публикува снимка в стори в Instagram с червени рози от хотел във Велинград, като тагна Валери. Той пък й отговаря със сърце. Така почивката им във Велинград се превърна в потвърждение за връзката между актрисата от „Борат“ и сина на олимпийската шампионка.

Оказва се, че Мария и Валери се харесват достатъчно, за да го покажат и публично. Актрисата e отново в България и използва времето си, за да се наслади на приятната компания на своята половинка.

Преди няколко вечери двамата посетиха премиерата на сборника с разкази „Виж сега, моето момиче“, част от събитието „Пощенска кутия за приказки“ в Sofia Live Club.

От снимките, качени в профила на събитието във Facebook, ясно се вижда как Мария и Валери внимателно слушат разказите, седнали един до друг.

До тях е Ваня Щерева – майка на Мила Роберт, най-добра приятелка на Мария Бакалова от студентските години в НАТФИЗ. Тримата с интерес следят случващото се на сцената, където едно от главните действащи лица е самата Мила Роберт.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви