Среща с жители на бургаския комплекс „Меден рудник“ проведоха кандидати за народни представители от Коалиция „БСП за България“, начело с водача на листата на коалицията за 2 – ри МИР – Бургас инж. Петър Кънев.

Те разговаряха със симпатизанти и съмишленици, обсъдиха важни за хората въпроси и коментираха наболели проблеми.

Разисквани бяха акценти от предизборната платформа на „БСП за България“, сред които приоритетни са: осигуряването на благоденствието на българския народ и поставяне на обществения интерес над частните интереси, осъществяване на социално-солидарен модел за държавно, икономическо, обществено и лично развитие, защита на конституционния ред, отстояване на принципите на прогресивно развиваща се правова държава в мирен свят без войни.

За постигането на тези цели социалистите са определили следните приоритети:

последователна политика за ръст на доходите и покупателната способност на гражданите, реформа в образованието, развитие на енергетиката, включително и ядрената, с дългосрочен държавен ангажимент за разработване на нови индустриални мощности и намаляване на енергийната бедност, приоритет на българските национални интереси.

Кандидатите за депутати получиха от присъстващите на събитието уверение за подкрепа на предстоящите парламентарни избори.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви