Коалиция ГЕРБ-СДС в Бургас официално представи кандидатите си за народни представители за предстоящите парламентарни избори.

Десетки членове, както сегашни, така и от близкото минало, заедно със симпатизанти се събраха днес, за да подкрепят подготвените кадри на партията за предстоящия вот през април.

На място присъстваха още кметът на Бургас Димитър Николов, областният председател на ГЕРБ Иван Алексиев и други кметове на ГЕРБ от региона.

Водачът на листата ГЕРБ-СДС Жечо Станков бе категоричен, че е капитан на отбор от експерти, които имат много опит и енергия. Той е убеден, че те могат да защитават и да се борят за каузи.

От Коалиция ГЕРБ-СДС имаме важна кауза и тя се казва: Регион Бургас! Водим се от задачите, които ни поставят хората тук и те да бъдат изпълнени максимално бързо. Ще направим всичко възможно Бургас да се развива и да бъде лидер. Да има качественото здравеопазване и образование, да привличаме млади хора, да има спокойствие и уют за възрастните. Не на последно място поставяме и привличането на инвеститори и експертизи за тях“ , каза още водачът на листата.

Той специално се обърна към кметовете от Бургаски регион с ангажимент, че от ГЕРБ-СДС ще бъдат неотлъчно до тях, защото те най-добре познавате регионалните проблеми.

Станков увери местната власт, че тя ще бъде чута от централната и заедно ще продължат развитието с още по-бързи темпове.

Поемаме като ангажимент да върнем стабилността, предвидимостта и спокойствието. Последните 2 години видяхме инфлация, която премина в спекула. Българските домакинства вече са ужасени, когато трябва да отидат до магазина. Те орязват разходите си и се борят да запазят стандарта си на живот. Няма да се уморим да помагаме на хората. Ще бъдем във всяко едно населено място, за да помагаме в кандидатстването по програмата за безплатни панели за производство на ток. За мен е чест и привилегия да съм капитан на този отбор и съм уверен, че избирателите няма да сгрешат, ако гласуват с бюлетина номер 2 на 2-ри април “ , заяви още той.

Вторият в листат на Коалиция ГЕРБ-СДС Любен Дилов сподели от своя стана, че хората, с които се среща искат просто някой да удари по масата и да се спре този безумен политически хаос.

Те искат да се направи правителство, което да приеме бюджет и да има хоризонт. По негови думи в такова състояние на свободно падане България не е била от много години.

От нас се очаква не просто да спечелил тези избори и да направим кабинет, но и да спечелим и месните избори през есента. Хаосът, който превзе държавата не може да бъде допуснат и в общините. Ако има едно единствено добро нещо през последните 2 години, то това е, че кметовете се оправиха без държава и без бюджет. Но държавата няма да се оправи без кметове. В тази парламентарна кампания трябва да сме наясно, че през есента ни чакат още по-важни за Бургас и региона избори. А на тези е ясно, че ще бием с много“ , категоричен бе Дилов.

Третата в листата Галя Желязкова каза, че тя се води от мотото, че политиката се прави за хората. Затова винаги се е стремяла заедно със съгражданите си да гради бъдещето на Бургас.

Целият отбор от ГЕРБ-СДС сме водили много битки. На 2-ри април ще проведен битката за стабилна България и след това отново ще въведем в страната стабилност, сигурност и уважение от международните ни партньори“ , заяви тя.

Андрей Рунчев, който заема 4-тото място в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС, сподели, че ще се бори да вдъхне вяра и надежда на своите съграждани.

България има нужда от стабилност, от бъдеще и ние ще постигнем това с бюлетина номер 2“ ,каза той.

Време е да се стегнем. По-добре ли стана, след като ГЕРБ вече не е в националното управлението от 2 години!? По-добре ли живеем!? По-добре ли се развиват българските общини и градове!? Трябва да сложим край на това безвремие. Познавам всеки един от тези момчета и момичета в бургаската листа на Коалиция ГЕРБ-СДС. Вярвам им. Вярвам и в Жечо Станков, който е техен водач“ , каза от своя страна кметът на Бургас Димитър Николов.

Той поясни още, че малко са хората, които успяват да съберат в един отбор младостта, перспективата и амбицията заедно с опита, професионализма и устойчивостта.

Именно такава амалгама се е получила сега. Бургас е давам като пример за развитие и привличане на европейски средства. Нека направим отново така, че Бургаски регион не бъде втора категория, а да сме отново на коловоза на успеха. Ще се боря с тази цифра 2 да увеличим числото на победите“ , посочи още кметът.

Областният председател на ГЕРБ Иван Алексиев бе категоричен, че печелившият отбор е на ГЕРБ-СДС Бургас.

На 2-ри април, във Втори МИР-Бургас, с бюлетина номер 2 – това ще бъде глас за успешна България. Сигурен съм, че местната власт, заедно с тази листа на ГЕРБ-СДС ще изградим една стабилна държава“ , каза той.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви