Палецът ви говори много
Палецът ви говори много

Какво казва палецът ви за вас? Вероятно сте чували за изкуството на четенето по дланта. Някои хора вярват, че можете да научите много за един човек, като изучавате линията на неговия живот и съдба. Но какво ще кажете, ако ви кажем, че има много по-прост начин да опознаете себе си?

Погледнете само палеца си.

Три варианта
Хората могат да бъдат разделени на три различни категории в зависимост от вида на палеца. При някои хора горната половина на палеца е по-голяма от долната. Има и хора с палци, чиято горна и долна половина са с еднакъв размер. И накрая, има хора, при които долната част е по-голяма от горната. Наричаме ги палец А, палец Б и палец В. Е, какъв е палецът ви??

Палец A                                                                                                                Смята се, че хората с този тип палец, при който горната част е по-голяма от долната, са по-страстни към партньора си. Освен това се твърди, че те са по-лоялни към тях. Хората с този палец винаги предпочитат връзката си пред всичко останало в живота. Кариерата, хобитата, нищо не е толкова важно за тях, колкото партньорът им.

Палец B
Еднакви ли са двете страни на палеца? Тогава можете да кажете, че сте много спокойни и балансирани, когато става въпрос за взаимоотношения. Не позволявате на емоциите си да ви завладеят. Поставяте си цел, планирате я и се придържате към нея. Уравновесени сте и не се поддавате на страстни мании. Това означава също, че по-трудно се влюбвате.

Палец C
Ако долната половина на палеца ви е по-голяма от горната, значи сте много надеждни. Мислите, преди да действате. Когато най-накрая се спрете на нещо, има вероятност този човек да е точно това, което искате. Няма да се задоволите с нищо по-малко. Но щом откриете този специален човек, може да се увлечете. Това е страхотно!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви