хороскоп
Добрите дати

Луната влияе върху всички живи същества. Настроението, благосъстоянието и поредица от събития, понякога необясними, зависят от лунните цикли. Има знаци на зодиака, които са особено уязвими под влиянието на нощната звезда. Да видим как се проявява то.

Близнаци

По време на Пълнолуние животът на Близнаците е изпълнен със странни събития. Хората, родени под този знак, могат да изпитат депресия и обща слабост. Ако си мислите, че сте твърде мързеливи, за да направите нещо и се чудите дори незначителните задачи изискват огромни усилия – Луната е виновна.

Такъв период е опасен с емоционално прегаряне, безсъние, лош апетит и главоболие. Пълнолунието влияе върху ума и чувствата на Близнаците, кара ги да се потопят в дълбоки преживявания, предизвиква чувство на самота. Духовните практики, масажите и медитацията ще ви помогнат да се справите с това състояние.

Лъв

Новолунието е най-добрият период за постижения и нови върхове. По време на обновяването на Луната родените под съзвездието Лъв изпитват прилив на творческо вдъхновение и активност.

В този цикъл огненият знак е покровителстван от късмета и успеха във всички начинания. Можете спокойно да поемете постигането на заветните цели. Периодът е благоприятен за учене, промяна на обстановката или започване на нова връзка.

Стрелец

Антагонист на Стрелеца е Луната, така че периодът на Новолуние е в тяхна полза. По това време представителите на знака стават активни и бързо реагират на събитията. Периодът е подходящ за учене – знанията се усвояват по-добре.

При намаляваща Луна Стрелците могат да изпитат загуба на сила и апатията. Проблемите могат да възникнат от нулата – например, плановете изведнъж да се сринат, да възникнат кавги у дома или на работа.

Дева

Периодът на растящата Луна се отразява добре на Девата. Затова е по-добре да планирате важни неща именно през този период – ще бъдете по-склонни да се сбъднете мечтите си. Но не трябва да мислите, че растящата Луна дарява късмет просто ей така. Положителната енергия спохожда само разумните Деви, които действат въз основа на логиката, а не на емоциите.

По време на нарастваща Луна е по-добре представителите на зодията да не предприемат прибързани действия и да проверяват щателно информацията. Времето на активността на Луната е чудесно за борба със зависимости и диети – всичко ще е много по-лесно.

Рак

Раците са емоционални по природа, но по време на намаляваща Луна стават непредсказуеми. Те трудно контролират енергията, която през този период е на ръба. Поради тази причина, докато Луната намалява, Раците могат да правят различни неща.

Например, да задлъжнеят, да или да се наранят. Тяхното повишено желание да получат всичко веднага може да има лош ефект върху обичайния ход на живота. Затова е желателно още с навлизането на Луната в тази фаза Раците да имат готовност да обуздаят всеки свой безразсъден порив.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви