Изберете символ и разберете какви сте
Изберете символ и разберете какви сте

Ако искате да научите нещо за себе си, погледнете изображението по-горе и изберете един от нарисуваните символи.

Не мислете твърде дълго. Доверете се на инстинктите си. Готови ли сте? Да видим какво означава вашият избор.

1. Вие сте мислители
Изисквате много от себе си и от другите. Вие сте човек, който иска всичко или нищо. Не всички могат да ви разберат, така че често стигате до недоразумения и кавги с околните. От друга страна, създавате наистина близки отношения с истинските приятели.

В любовта обръщате внимание на искреността и предаността и това е именно най-важното нещо за дългосрочните отношения. Важно е да се чувствате обичани, защото в противен случай изолирате себе си, докато не се възстановите от разочарованието.

2. Вие сте креативни
Нуждаете се от свобода, за да бъдете щастливи. Вие сте индивидуалисти и искате да вършите нещата сами, вместо да чакате помощ от другите. Имате дарби, които ви помагат да се откроите в света на изкуството.

Не ви харесва, когато хората ви лъжат, така че винаги давате приоритет на тези, които са честни и искрени към вас. Вие оставате верни на вашите нагласи и вярвания до края, дори ако това започва да усложнява живота ви.

А, ако изберете някои от останалите символи, вие сте…

3. Вие сте енергични
Вие сте родени да бъдете водачи! Приключението е вашето второ име. Искате да разширите границите си и да бъдете част от всичко, което изглежда привлекателно и интересно за вас. Ето защо никога не бягате от непознатото или мистериозното.

Не обичате рутината, така че се опитвате да прекарате всеки ден по различен начин от предходния. Дори когато сте принудени да живеете в някаква рутина, вие гледате нещата от друга гледна точка.

4. Вие сте спокойни
Усамотението и чувството за мир ви определят. Вие сте много резервирани. Когато решите да общувате с хора, искате да прекарате времето с онези, които наистина са важни за вас и имат сходни на вашите характеристики.

Не ви харесват строгите ограничения или правила, които не ви позволяват да бъдете личността, която наистина сте. Затова непрекъснато се мъчите да се покажете в истинската си светлина, а около себе си държите само хората, които наистина ценят това.

5. Вие сте практични
Вие сте сериозен и трудолюбив човек, за който имиджът наистина има значение. Вашата чест и достойнство стоят над всичко останало. Познават ви като отговорно лице, което винаги е наясно с последствията от своите действия.

Мнението на другите е много важно за вас, така че винаги внимателно го изслушвате. Вие никога не действате без да мислите, признавате грешките и провалите си, опитвайки се непрекъснато да подобрявате всичко, което правите.

И, в края на крайщата, каквото и да изберете не забравяйте едно. Просто бъдете такива, каквито сте. Бог ви обича точно такива…

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви