В престижното издание, отличаващо най-добрите компании от Бургас и региона Burgas Business Awards тази година, са номинирани три от най-предпочитаните естетични центрове в морския град.

Представяме ви първият участник. Това е лазерно – козметичен център „Атина Афродита“ .

Тук ще откриете най-съвременната апаратура за лазерна епилация с цяло премахване на нежеланото окосмяване, изключително ефективни и безболезнени апарати за оформяне на силуета, както и разнообразие от релаксиращи и високоефективни анти-ейдж процедури за подмладяване на кожата и възвръщане на вечната и съвършена красота!

Всяка жена плаща да се чувства НАЙ-КРАСИВАТА – да вярва в собствената си сила и енергия, да открива вътрешната и външната си красота, да се събужда сутрин с желанието да покаже на целия свят неповторимост и величието си, да усеща силата на своя дух и да притежавате смелостта да изпълните желанията си!

Лазерно – козметичен център „Атина Афродита“ е създаден с мисията да превърнем всяка жена в истинска богиня!

Вторият участник в престижното издание Burgas Business Awards е Дерма център Бургас . 

Това е място, което обединява екип от млади и талантливи специалисти, които са отдадени на една обща цел: да наложат нов стандарт в естетиката. Вярваме, че правилната грижа за лицето и тялото несъмнено води до цялостна промяна в качеството на живота – сега и за в бъдеще. Ето защо, услугите на Естетичен и лазерен център Дерма Бургас са едновременно достъпни и съобразени с всички най-високи стандарти в естетичната дерматология.

В Естетичен и лазерен център Дерма Бургас работи квалифициран екип, който е преминал редица обучения в страната и в страната, и не спира да усъвършенства своите опит и познания. Всички клиенти нямат възможност да се възползват от възможна най-висококачествена услуга: с помощта на най-добрите специалисти и най-модерната техника в световен компютър.

Студиото на Естетичен и лазерен център Дерма Бургас е оборудвано с иновативни апарати в областта на дерматологията и медицинската козметика. Те са подбрани специално така, че осигуряват едновременно висока ефективност, пълен комфорт, компромисна безопасност и съкратено времетраене на процедурите.

Третият естетичен център, участник в Burgas Business Awards е Prime Aesthetic – център за красота и красота в сърцето на Бургас. 

Място, където можете да избягате от ежедневието, за да се отпуснете и поглезите в спокойна атмосфера. Създаден е с много любов и грижа да предостави качествени, надеждни и безвредни естетични процедури. Неслучайно много хора пътуват от столицата и от други градове за терапии в Prime Aesthetic Center. Сред почитателите на центъра са актрисата Гергана Стоянова, Златка Димитрова, моделът Теодора Мудева и други интересни популярни лица.

Отличният знак на Prime Aesthetic е  личното отношение и лоялността към всеки клиент. Технологиите са важни, но характерът и обликът на едно място се изграждат чрез хората, които работят в него. Вниманието и добрата връзка между терапевта и клиента са решаващи. И като добавям супер удобна локация, елегантна атмосфера, програмите за лоялност – добавената стойност от преживяването е без аналог.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА И РЕЗУЛТАТНА ТЕРАПИЯ

Всички процедури в центъра се извършват по индивидуален протокол, съобразен с особеностите и нуждите на всеки посетител. Винаги избирайте най-подходящите параметри на технологията за всеки отделен пациент в зависимост от тежестта на проблема, зоната, качеството на кожата и възрастта за постигане на безпрецедентни резултати. 

НАД 3000 ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Най-ценното за един бранд е доверието и приятелството на клиентите. Всеки нов клиент получава безплатна консултация и персонална програма с включени най-точни процедури за постигане на конкретен резултат, обсъден предварително. За 5 години центърът е спечелил 3000 лоялни и доволни клиенти и има в портфолиото си над 8500 извършени процедури. Непрекъснато се усъвършенства и търси нови възможности да предостави наистина добри и дълготрайни естетични резултати.

ДОВЕРЕНИ ЕКСПЕРТИ

Екипът от опитни медицински лица и сертифицирани специалисти е преминал висококвалифицирани обучения. Тези талантливи терапевти могат да изготвят персонализиран план за терапия насочени към всеки, за да се чувстват и изглеждат уверени и щастливи. Всеки един от тях работи със страст и отдаденост. В него са изложени извършени процедури, като се знае как да се използват най-подходящите параметри на технологията, за да се постигне най-добър резултат. 

 МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ

За всички процедури P prime Aesthetic използва най-модерните и ефективни технологии на световните лидери в сферата на естетиката и медицината. Всички са преминали клинични изпитания и са сертифицирани за качество и безопасност. Това е последното поколение медицински апарати за лазерна епилация, за подмладяване и възстановяване на кожата на лицето, контуриране и стягане на тялото, премахване на целулита, намаляване на обиколките.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви