Калоян ще забавлява дамите

Ето че празникът на дамите наближава! Дойде време за празнуване на гордата титла „жена“ във всичките ѝ проявления. Не пропускайте да си отделите време и внимание в този толкова специален ден и да го отбележите подобаващо.

Гранд хотел и СПА Приморец ви кани на 5-звездно тържество, на което да се почувствате специални и да се забавлявате в компанията на приятелки, семейството, любимия мъж или друга специална компания по ваш избор.

Очакваме ви на 8 март (сряда) от 19:30 часа.

За музикалната забава, ще се погрижи бургазлията Калоян Николов, финалист в последното издание на „Гласът на България.“ Негови изпълнения са оценени от световния формат и класирани в топ 10 на най-добрите. Това означава страхотен музикален празник, в който ще слушате на живо любими песни на различни изпълнители и сте поканени да покажете умения на дансинга.

За да имате сили за тържеството, екипът на Средиземноморски ресторант Салини, гранд хотел и СПА Приморец е подготвил разкошно меню, с реверанс към дамите.

Салата

Панцанела с италиански хляб и чери домати с моцарела и рукола

Основно ястие

Пилешко филе в прошуто с билки, полента и печени зеленчуци,

крем от горски гъби и сос марсала

Десерт

Червено кадифе с ягоди

Празниците са за да бъдат празнувани. Не пропускайте възможността да си отделите разкошна вечер на танци и музика, вкусни деликатеси и изискани питиета, само за вас и любима компания!

На 8 март, в Приморец празнуваме дамите!

Кувертът е 72 лв. За повече информация и резервации: тел.: 056 8 12345

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви