„Дни на отворени врати“ на BULATSA ще бъдат организирани в Летищните центрове за обслужване на въздушното движение в градовете Варна и Бургас през месец март.

Желаещите да научат повече за професията Ръководител на полети и дейността на ДП РВД, могат да се запишат за участие във Варна на 16 март от 9,30 или 14, 30 часа, а в Бургас на 17 март от 13, 30 часа.

„Дните на отворени врати“ в София ще бъдат на 10 февруари, 10 март и 10 април.

Посетителите ще имат възможността да присъстват на презентациите на експерти от BULATSA и да се запознаят с условията, които се предлагат за кариерно развитие. За целта те трябва да подадат своите заявки и да бъдат регистрирани на специалните форми в сайта на компанията (за Варна – https://www.bulatsa.com/infocenter/dni-na-otvoreni-vrati-rvd-varna/

и за Бургас – https://www.bulatsa.com/infocenter/dni-na-otvoreni-vrati-rvd-burgas/ ).

Академия BULATSA възобнови пролетната сесията за участие в подбора за длъжността Ръководител на полети и до 30 април приема документи на кандидати за професията.

За да участват в сесията, те трябва да са на възраст до 30 години, с висше образование, минимална образователна степен „бакалавър“ ( без значение от специалността), и добро владеене на английски език – B2.

Всеки, който не притежава валиден сертификат за  ниво, ще може да се яви на безплатен тест в центровете на BULATSA в градовете София, Варна и Бургас.

Подробностите за кандидатстването могат да бъдат намерени на корпоративния сайт (https://www.bulatsa.com/infotsentar/novini/bulatsa-%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be-%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1%8f-%d0%b2%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%b8%d1%82%d0%be/ ).

 

Академия BULATSA е единствената сертифицирана в България организация за обучение на Ръководители на полети, съгласно изискванията на Европейския съюз и приложимото национално законодателство. Обучението на одобрените кандидати продължава около година и половина, като на тях им е осигурена стипендия. При успешно завършване на курса, бъдещите ръководители на полети получават свидетелства за правоспособност, които отговарят на установените международни стандарти и  могат да започнат да практикуват професията.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви