В сектор „Здравеопазване“ във второто номинационно издание за бизнес в морския град Burgas Business Awards се включиха две от най- големите и модерни аптеки.

Верига аптеки „Афиа“ е бранд аптеки, роден от дългогодишен фармацевтичен опит и стремеж към грижа за здравето и красотата на нашите пациенти в приятна и информирана среда.

Веригата се състои от 19 аптеки и 1 дрогерия и осигурява работни места на над 100 служители в сферата на здравеопазването.

Мисията ни е да поддържаме атмосфера на осъзнато отношение към собственото здраве и да помагаме на пациентите в профилактиката и лечението на заболяванията, в поддържането на оптимално физическо и психическо здраве и красив външен вид.

Веригата има разработен собствен бранд хранителни добавки, насочен към вдъхновяване на здравословно мислене и здравословен начин на живот.

Утвърдената търговска марка „Фаркол“ притежава аптеки в Бургас и региона.

Ценностите, които споделяме са предоставяне на най-доброто обслужване на нашите клиенти и пълноценна грижа за тяхното здраве.

Под името „Фаркол“ врати отварят аптека „Трапезица“ на ул. „Шар планина“23 в жк. „Братя Миладинови“, аптека „Славейков“ в бл. 146 А срещу поликлиниката в ж. к. „Славейков“.

Най-новите обекти на веригата са аптека „ДКЦ 1″ в сградата на бившата Първа поликлиника в МБАЛ-Бургас. „Фаркол“ притежава още аптеки в Малко Търново и Българово.

Аптеки „Фаркол“ поддържат огромно продуктово разнообразие с богата номенклатура от лекарствени продукти, хранителни добавки и медицинска козметика. Всички аптеки от веригата имат сключени договори с НЗОК.

Екипът се състои от висококвалифицирани специалисти, които ще обслужват клиентите с нужното внимание и ще дадат професионални съвети при покупка на фармацевтичен продукт.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви