Måneskin продължават да жънат глобални успехи с феноменалния си трети албум „RUSH!“. Проектът оглави класациите на 12 държави – Италия, Франция, Япония, Канада, Белгия, Португалия, Австрия и др.

В други 16 територии, включително в Обединеното кралство, Германия и Испания, колекцията е в Топ 5, а също така може да се похвали с #20 в САЩ.

„RUSH!“ е на първо място в класацията за алтернативни албуми на Billboard и е стриймван над 500 милиона пъти към момента! Освен това, групата е номинирана в категорията „Най-добър нов изпълнител“ на наградите GRAMMY този месец.

Новата им колекция е и шумно аплодирана от критиците:

„Италианският квартет за пореден път доказва, че е ВЪРХЪТ с новия си албум“, коментират от The Guardian.

„Rush! е най-мащабният им проект досега“, споделят от Rolling Stone.

„Запазената марка на групата, дръзкото звучене и темите за слава, секс, младост … имахме нужда от това“, казват от Consequence.

„Да преживееш такъв щур период и да стигнеш до тук не просто цял, а процъфтяващ, е забележително постижение“, удивляват се от NME.

„Måneskin продължават да се изкачват към статута на суперзвезди“, споделят от Kerrang!

Рокаджийте Måneskin съвсем скоро ще тръгнат на европейската част от световното си турне LOUD KIDS, започвайки с дата в Италия на 23-ти февруари и завършвайки с дата в Естония на 19-ти май.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви