©TOMMY HILFIGER, Photography by Craig McDean

След като според календара зимата вместо да си ходиш накани да дойдеш, дойдеш и краищата на  ФИНАЛНИТЕ ЗИМНИ НАМАЛЕНИЯ  на  TRIA C ITY  C ENTRE  в Бургас.

Всякакви сравнения с тъй наречените „черни петъци“ са несъвместими – цели 6 дни, до края на януари 2023 г., в  TRIA  CITY CENTER  отстъпките са до 50%, а притежателите на TRIA Loyalty Card имат допълнителен бонус до   процента отстъпка в зависимост от Картата важи както за новите колекции, така и за стоки, които са в намаление.

Желаещите да се снабдят с маркови облекла и други стоки на невероятно ниските през тези 6 оставащи дни, ги очакват перфектните есенно-зимни 22 колекции на Boss, ЕА7, Emporio Armani Beach Calvin Klein, Tommy Hilfiger, DKNY. Всички оферти са налични и в електронен магазин –  https://tria.bg/

Но това далеч не е всичко. Богат избор и също с до 50% отстъпка от цената се предлагат и  есенно-зимните  22  колекции  на Mayoral и Guess Kids.

©TOMMY HILFIGER, Photography by Craig McDean

Налични са и тези нови колекции за пролет-лято ’23 –  www.kidz.bg .

Отстъпки до -50 процента ще получите и в Carpe Diem –  F ashion  B outique, ако желаете да притежавате зашеметяващите предложения на Mochino, Saint Barth, Stocton, Mosh Mos колекции есен-зима ’22.

©TOMMY HILFIGER, Photography by Craig McDean

Там ще обявите и новите колекции на марките за този пролетно-летен сезон ’23. Преди да видите ТРИА  СИТИ ЦЕНТЪР  в Бургас, можете да ги разгледате  в www.carpe-diem.bg  .

Освен всичко това в  TRIA  CITY CENTER  съвсем скоро ще бъдат изложени и моделите от пролетно-летните колекции ‘ 23  на марките EA7, Emporio Armani beach and underwear,  Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Boss и DKNY.

©TOMMY HILFIGER, Photography by Craig McDean

Традиционно те се отличава с авангарден дизайн, високо качество и несъмнена практична функционалност.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви