Майли Сайръс застана начело на класацията на „Билборд“ за сингли с парчето „Flowers“, което дебютира в чарта, съобщи сайтът на изданието.

Тя се изкачва до върха на чарта за първи път от 2013 г., когато начело на подреждането в продължение на три седмици беше „Wrecking Ball“.

В новогодишно предаване на Ен Би Си Сайръс обяви, че новият ѝ сингъл „Flowers“ ще излезе на 13 януари. Това е пилотният сингъл от предстоящия ѝ осми албум, който ще се казва „Endless Summer Vacation“ и е планирано да се появи на 10 март.

Новият ѝ сингъл „Flowers“ сякаш препраща към предишната ѝ връзка с Лиъм Хемсуърт. В текста на песента се говори за проваления им брак и за опожаряването на дома им в Малибу по време на пожара Уулси през 2018 г. Песента също така ни дава представа за тяхната десетгодишна връзка, която започва, когато се срещат на снимачната площадка на филма „Последната песен“ през 2019 г.

Сайръс публикува видеоклип, в който пее някои от думите на песента под душа.

След това тя обяви датата на излизане на сингъла и на новия си албум Endless Summer Vacation, докато водеше специалния концерт на NBC Miley’s New Year’s Eve Party (Новогодишното парти на Майли) заедно с Доли Партън. Сингълът беше пуснат и на рождения ден на Лиъм Хемсуърт. Съвпадение?

Сайръс и Хемсуърт се ожениха през 2018 г. и обявиха раздялата си по-малко от година по-късно през 2019 г. Двойката определено имаше своите възходи и падения – включително доста катастрофално преживяване в края на 2018 г., когато калифорнийски горски пожари унищожиха дома им в Малибу.

Майли заяви пред Хауърд Стърн, че тя и 30-годишната звезда от „Игрите на глада“ „са загубили всичко“.

Тя споменава бедствието в първия куплет „Построихме си дом и го гледахме как гори“. В интервю за Rolling Stone през 2020 г. тя разкрива, че пожарът „направи това, което не можех да направя сама“. „Той ме отстрани от това, което вече не изпълняваше предназначението си“, казва тя пред списанието.

„И тогава, докато се давиш, посягаш към този спасителен пояс и искаш да се спасиш. Мисля, че в крайна сметка омъжването беше точно това за мен. Последен опит да се спася.“

Сайръс и Хемсуърт имаха връзка от 2009 г., когато се запознаха на снимачната площадка на филма „Последната песен“. Веднъж в интервю за Хауърд Стърн Майли също така разкри, че не е смятала, че двамата с Хемсуърт ще бъдат завинаги заедно.

„Бяхме заедно от 16-годишни“, каза тя.

В припева на песента са вкарани фрази от текста на „When I Was Your Man“ на Бруно Марс. Вместо обаче да копнее за любов или да се върне към бившия си, Майли разглежда темата за любовта към себе си и това да прави всичко сама.

„Мога да си купя цветя/ да напиша името си в пясъка/ да си говоря с часове/ да, някои неща не разбираш“, пее тя в песента. „Но мога да се водя на танци, да/ Мога сама да държа ръката си/ Да, мога да се обичам по-добре от теб.“

Музикалният клип също отразява тази любов към себе си, тъй като певицата се разхожда по улиците и хълмовете на Лос Анджелис.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви