Любовта е във въздуха
Любовта е във въздуха

Февруари е известен като най-любовния месец в годината. Изведнъж всичко става розово и романтично. Навсякъде се появяват балони и всички се настройват на романтична вълна. И докато се подготвяме за Св. Валентин, ето какво са ни подготвили звездите в романтичен план през този месец.

Овен
По-скоро сте склонни да направите крачка назад, отколкото да се заявите открито. През февруари обаче това ще се промени, тъй като Венера засилва магнетизма ви и възвисява жаждата ви за любов и съществуване. Можете да разчитате и на Юпитер, който ще засили тенденцията и ще затопли атмосферата. Обвързани: Ако сте били в зимен сън и сте изживявали любовта си тайно, разчитайте Венера да промени това и да се радвате на любовта си по най-добрия начин. Необвързани: готови сте да се впуснете в нови приключения. Не се страхувайте да потърсите онзи специален човек, който ще промени представите ви за любов.

Телец
Имате много идеи в любовен план, но не бързайте да преприемате нищо. Изчакайте подходящия момент през този месец и няма да съжалявате. Търпението е ваш приятел. Обвързани: опитвате се да създадете по-добро бъдеще за себе си и половинката си и правите планове как да се случи това. След като сте готови с планирането, не е зле да се дистанцирате малко, за да оцените солидността на плановете си. Необвързани: Жадувате да се свържете с другите, да намерите сродната си душа и да видите светло бъдеще. Уверете се, че изборите ви са в съответствие с това, което желае сърцето ви.

Близнаци
В началото на месеца сте по-склонни да направите добро впечатление на света, отколкото да правите романтични планове. Независимо дали с половинката си или с приятелите си, вие правите планове и предвиждате бъдещето само с тези, които обичате. Обвързани: В момента ситуацията е такава, че ви гарантира подкрепата на любимия човек. Сега е момента да финализирате проекта, който сте си представяли заедно и който изпълнява желанията ви. Необвързани: приятелите и семейството ви участват в проект, който е важен за вас. Намирате се в обичайните си среди и там имате приятна среща, която може да доведе до нещо по-сериозно.

Рак
Чувствате се по-загрижени за социалното си издигане, отколкото за любовния си живот, който временно е останал на заден план. Въпреки това използвате безспорния си чар, за да влияете на събитията и да се чувствате ценени от околните. Обвързани: Искате да се отдадете на професионалното си развитие, но това няма да се хареса на половинката ви. Ще се справите с проблема, ако обясните, че това е временно и съвсем скоро ще се върнете като пълноценна част от връзката. Необвързани: освен ако не срещнете сродната си душа в лабиринта на бизнеса си, имате малко време да съблазнявате. За момента сте съсредоточени главно върху бизнеса и кариерата си.

Лъв
Магнетични и жадни за удоволствия в началото на месеца, вие искате да преживеете истории, които ви извисяват. Не се задоволявате с малко. Искате да развиете настоящите си взаимоотношения или да сключите договор за такива, които ви вдъхновяват. Обвързани: Ако Венера подсили чувствените ви апетити, разчитайте, че романтичната планета ще увеличи желанието ви да придадете смисъл на връзката. Вече няма да можете да мърморите, но ще направите всичко възможно, за да повдигнете дебата. Необвързани: Венера извисява сетивата ви и засилва необходимостта да изживеете една истинска любовна история. Огледайте се за някой, който може да повиши статута ви. Все пак, не може да се задоволите с обикновена връзка.

Дева
До 4-и Венера подсилва нежната близост. Имате предвид някого или искате да укрепите настоящата си връзка? В такъв случай можете да използвате началото на месеца, за да докажете привързаността си към другия човек. В края на месеца, магнетични и чувствени, разполагате с необходимото, за да накарате връзката да се развива в правилната посока. Обвързани: Нищо не пречи на щастието ви. Внимателни към партньора си, вие имате възможност да трансформирате нещата леко чрез диалог. Необвързани: Покажете, че на вас може да се разчита и не сте шампион по егоцентризъм. Разчитайте също така на своята чувственост, с която да привлечете правилния човек към себе си.

Везни
Разчитайте, че през този месец Меркурий ще очарова другите. Вие привличате вниманието, а Венера засилва тази приятна тенденция. Не се колебаете да направите многозначителна крачка към човека, когото обичате, или да съблазните някого, когото харесвате. Обвързани: Звездната ситуация в момента е идеална, ако искате да проведете диалог с човека до себе си. Използвайте излъчването си, за да го заслепите, и издръжливостта си, за да го убедите да се придържа към вашите проекти. Необвързани: Разполагате с отлични предимства, за да затвърдите една зараждаща се среща. Вие сте на една и съща вълна с другия и това може да доведе до една красива развръзка.

Скорпион
В началото на месеца можете да разчитате, че чарът ви ще привлече вниманието на околните. В този случай Венера ви приканва да се грижите за обществото, а не да съблазнявате. Трябва да намерите начин да живеете в хармония с тези, които обичате, в приятна среда. Обвързани: Стремежът ви към благополучие е приоритет. Разменяте много по темата с близките си роднини, които оценяват, че се грижите за тях. Необвързани: Дебатите са открити в семейството и засягат нуждата ви да живеете в хармония с околните. Вие поддържате мира.

Стрелец
Вие правите така че всичко около вас да се развива в атмосфера на семейна хармония, а Юпитер засилва личното ви излъчване. Съблазнявате когото пожелаете или докосвате чувствеността на партньора си. Възползвайте се от тази благоприятна ситуация, за да установите диалог с него. Обвързани: Сега е идеален период за разпалване на пламъка, организиране на приключения за двама и подновяване на отношенията с красива, сантиментална и чувствена интензивност. Климатът благоприятства диалога и съвършената хармония. Необвързани: сега е моментът да разгърнете активите си, за да откриете сродната си душа. Няма да останете незабелязани и можете да разчитате, че магнетизмът ви ще привлече точния човек.

Козирог
Грижите се добре за семейството и личния си живот. Вашият приоритет е да подобрите средата, в която се развивате и в която искате да инвестирате. Други искат да създадат или разширят семейството си. Обвързани: Юпитер ви приканва да подобрите условията си на живот и тези на близките си. Ако купувате имот или се премествате, целта ви е да предложите на близките си среда на живот, която да отговаря на техните и вашите очаквания. Необвързани: Ако искате да се установите там, където можете да разцъфнете, да създадете дом или да сплотите семейството си, ще се възползвате от идеалната ситуация.

Водолей
Вашият ентусиазъм върши чудеса, привличате внимание и се запознавате с интересни хора. Никой не е безчувствен към чара ви. Обвързани: Словоохотливи, блестящи и безкрайно чаровни, ще омагьосате обкръжението си и ще предадете посланията си, без да предизвикате никакви противоречия. Това е идеалният месец да сплотите семейството си или да се запознаете с нови хора. Необвързани: Използвайте комуникативните си умения, за да убедите околните, че вашата визия за света заслужава да бъде приета. Разширявате хоризонтите си и омагьосвате когото пожелаете.

Риби
Венера издига вашата харизма. Разчитайте, че тя ще повиши апетита ви. Нетърпеливи за удовлетворение и удоволствие, вие ще се възползвате от подкрепата на Юпитер, за да подготвите почвата за празненства и възможността да се радвате на живота. Обвързани: всички активи са събрани, за да погълнете живота напълно. Юпитер ви дава средствата за това, а Венера засилва желанието ви да се забавлявате. Необвързани: разполагате с идеални условия да опитате късмета си в любовта и на други места. Юпитер подсилва доходите ви и алчността ви, а Венера ви дарява с чувственост на ръба на кожата, така че да си прекарате добре.

Източник: https://dama.bg/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви