Черноморец

Бившият защитник на „Черноморец“ от 80-те и 90-те години Илиян Илчев ще бъде подведен под съдебна отговорност от ФК „Черноморец 1919“. Причината е уронване престижа на клуба в изказвания на бившия член на УС, с които от бургаския клуб не са съгласни.

Вижте изявлението на ФК „Черноморец 1919“:

„Уведомяваме ви, че ще бъде заведено дело срещу бившия служител на Черноморец – Илиян Илчев. Въпросното лице наговори куп лъжи в свое интервю от вчера.

Това този път няма да го подминем с лека ръка, тъй като става въпрос за уронване на престижа както на клуба, така и на хора, които ежесекундно живеят с Черноморец и мисълта как една от емблемите на Бургас да просперира. Нямаме намерение да влизаме в кръчмарски спорове по медиите, отговаряйки му в негов стил, затова ще му дадем правото да докаже истинността на думите и твърденията си пред компетентните органи.

И тъй като ние не обичаме да говорим празни приказки, само ще припомним ФАКТА, че детско-юношеската школа на Черноморец никога досега не е имала кондиционен треньор. Детско-юношеската школа на Черноморец също така никога досега не е имала по двама треньори в набор. Можем и да гарантираме, че децата в ДЮШ на Черноморец не са намалели, а дори напротив. Интересът на деца и родители към школата е повече от сериозен, а нови желаещи да тренират при доказаните специалисти в нашата Академия има постоянно. Вече започна и изграждането на нов терен, който също ще може да се използва от нашите таланти.“

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви