Търсят се млади предприемачи

Сдружение „Асоциация за международно обществено развитие“, Фондът на фондовете и Софийският университет „Св. Климент Охридски“ канят млади таланти с предприемачески нюх на възраст между 13 и 30 години да се включат в проекта „Инкубатори за иновативни предприятия“, финансиран по програма „Еразъм+“ на ЕС. Стартът е в град Пловдив на 19 февруари (неделя) 2023 г. в конферентна зала на Хотел Пълдин КООП (бул. Цар Борис III Обединител 128).

Основната цел на проекта е да стимулира партньорството между младите предприемачи в страната и местните заинтересовани лица чрез серия от семинари и интерактивни методи на обучение, практически обмен на знания, умения и идеи. Предвиждат се семинари и симулации под формата на ролеви игри.

По този начин ще се надградят знанията и уменията на младите хора, свързани с генериране на иновативни идеи, бизнес планиране, предприемачески умения, създаване и финансиране на стартъп начинания, представяне пред инвеститори и др.

Дигиталният въпросник, който ще послужи за подбор на участниците, може да бъде попълнен на следния линк: https://forms.gle/baaZvcZK8iguJZkE6

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви