Първото видяно описва характера ви
Първото видяно описва характера ви

Някои се усмихват иронично на подобни тестове. Други си казват: е как така определяте кое е първото видяно, кое – второто, кое – трето? Трети пък са убедени, че е все едно кое е първото, кое – последното. Важното е, че има нещо там и то май не е много ясно. Все едно: сега въпросът е: кое е първото, което виждате на рисунка?та

1. Очи на жена
Вие сте проницателна и чувствителна личност. Преценявате хората лесно, но често запазвате мнението за себе си, за да не си навлечете неприятности. Умеете да четете знаци и да забелязвате детайлите. За вас жестовете говорят не по-малко от думите. Преживявате не само своите, но и чуждите болки, съпричастни сте и знаете как да се поставите на мястото на другия. Прекалената емпатия обаче невинаги ви помага. Случва се да пренебрегвате себе си за сметка на околните. След това страдате, когато не получавате същото отношение от хората. Разочароват ви с безразличие, егоизъм, прикритост. Вие сте открита и честна личност, не таите злоба, не завиждате. Силните емоции ви ръководят. Обърнете повече внимание на себе си и се научете да се обичате повече.

2. Ако Дървото е първото видяно

Вие сте човек, който си тежи на мястото. Отговорен, дисциплиниран, знаещ какво иска от живота. Хората често ви смятат за студени, но малцина си правят труда да ви разберат истински. Правите впечатление на човек, който не забелязва подробностите и сляпо следва целите си, но това не е вярно – просто преценявате на кое си струва да обърнете внимание и на кое не, защото цените времето си. Имате ясни приоритети и ги следвате без колебание и компромиси. Вие сте надежден и отговорен приятел, чудесен спътник в живота, бихте били отличен пример и за своите деца. Колкото и трудности да срещате по пътя си, не се отказвате. Вашето сърце, също като стъблото на дървото, не спира да расте в устрем към слънцето, светлината, доброто.

3. Гарвани
Вие сте човек, който е свикнал да разчита на себе си. Не обичате да търсите помощ от другите. Често оставате разочаровани поради хорското безхаберие. Виждате как все по-малко ценности имат значение в света и трудно се примирявате с това. Свободолюбива личност сте, но не си правите илюзии, че можете безнаказано да бъдете себе си – хората наказват различните, единаците, по-умните. Подобно на гарвана носите двойствена природа у себе си – гарванът е символ както на светлинното (слънчево начало), така и на мрака, на тъмното и непроницаемото. Проявявате онази част от себе си, която предизвикват хората – каквото повикало, такова се обадило – е вашият девиз. Трудно се доверявате, защото сте свикнали с лъжата, но спечелят ли ви за приятел, оставате верен до гроб.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви