Изданието ShowUSA съобщи, че след завръщането си от турне Шакира намерила празен буркан от конфитюр с ягоди, въпреки че Жерар Пике и синовете им не го харесват.

Шакира стигнала до извода, че в нейно отсъствие Пике е довел вкъщи любовница, която изяла сладкото.

Както медиите вече писаха, Жерар Пике е започнал връзка със студентката Клара Чиа, докато все още е живял с Шакира. Феновете видяха потвърждение за това в ново видео, където според тях и според журналистите отново има препратки към раздялата ѝ с Жерар Пике.

Във видеото към песента Te Felicito, споделено с музиканта Рау Алехандро, има момент, в който Шакира отваря хладилника и вижда главата на Алехандро сред бурканчета със сладко: за феновете това е намек, че би искала да види главата на Пике там.

Негласната конфронтация между певицата и бившия ѝ любовник започна, след като Шакира записа песен, в която осмива Жерар Пике и новата му приятелка.

45-годишната Шакира пее, че струва „две 22-годишни“ и добавя, че нейният любовник е „сменил Ferrari за Renault Twingo и Rolex за Casio“, правейки аналогия между луксозни и по-евтини марки.

Самата Шакира е с 10 години по-възрастна от Пике: футболистът е на 35 години.

Пике отговори, отбелязвайки колко добри са часовниците Casio, които ще служат „цял живот“, а по-късно отиде на работа с Renault Twingo.

Шакира не остана длъжна: тя постави кукла вещица с човешки размер на балкона си (прозорците на Шакира гледат към къщата, в която живее майката на Жерар Пике, подкрепила новата му изгора). А ден преди това стана известно, че певицата е започнала да строи стена между къщата си и тази на майката на Жерар Пике: на някои места техните парцели граничат.

Пике и Шакира се разделиха през лятото на 2022 г. след 11-годишна връзка заради изневяра на футболиста.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви