Телефонна любов

Романтичната комедия „Телефонна любов“ на „най-смешния драматург на всички времена“ гостува на бургаска сцена. Не пропускайте възможността на 24 януари да си подарите вечер на смях и забава с пиесата на Нийл Саймън.

Ценителите на добрия хумор и забава определено имат повод за празник. Постановката „Телефонна любов“ на „най-смешния драматург на всички времена“ Нийл Саймън, гостува в Бургас на 24 януари (вторник) в Културен дом НХК.

Пиесата е под режисурата на Ивайло Христов, който е отговорен и за адаптацията ѝ за родната сцена. В ролите публиката ще види Искра Радева, Георги Кадурин, Теодор Елмазов, Мариана Миланова.

Обещава много добро настроение и смях, навързани около свеж сюжет и напомня, че всеки ден е празник, стига човек сам да го превърне в такъв, а телефонната любов – си е съвсем възможна, при определени обстоятелства разбира се.

Автор на над 40 пиеси за голямата сцена на Бродуей, почитан и уважаван в театралните и филмови среди, написал редица успешни сценарии за киноленти, Нийл Саймън не случайно е сочен за истински майстор на добрата комедия.

На церемонията по награждаването му с наградата за хумор „Марк Твен“ в Ню Йорк, Робърт Редфорд казва за него: „Той е най-успешният драматург след Шекспир. Единствената разлика между тях е, че Нийл Саймън е по-продуктивен и продължава да пише.”

Огромно признание за един голям талант, до който Бургас е поканен да се докосне. „Дали една любов може да се разгори по телефона, дали човек може да изживее истинската любов два пъти в живота си? Дали ще повярва, че отново я е срещнал? Дали непрестанно ще я сравнява с първата? Ще успее ли да се отърси от спомените и отново да бъде щастлив? Все въпроси, отговорите на които ще намерите в нашия спектакъл.

Очакваме ви!“ – кани Искра Радева публиката на театър. Завесата ще се вдигне на 24 януари от 19 часа в НХК. Организатори на гостуването са Театър „Искри и сезони” и Културна организация „Арт ателие.” Билети можете да намерите на касата на Културен дом НХК. За повече информация и резервации: 0894 898 098 Маруся Русева, Арт Ателие.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви