Жерар Пике отвърна на удара на бившата си партньорка Шакира, след като колумбийската певица спомена раздялата им в новата си песен за „отмъщение“.

35-годишната легенда на Барселона Пике и 45-годишната Шакира обявиха раздялата си през юни миналата година след 11 години съвместен живот.

Бившата двойка има и две деца, но това не им попречи да се забъркат в словесна война – отчасти заради новата приятелка на Пике, Клара Чиа.

Пике и 23-годишната Клара са заедно от октомври, а Шакира държеше да спомене връзката им в новата си песен, наречена „BZRP Music Sessions Vol 53“. И все пак бившият футболист отговори чрез използването на Кралската лига – новото му футболно състезание.

В новата си песен Шакира пее: „Струвам си две 22-ки. Заменил си Ferrari за Twingo. Ти замени Rolex за Casio…“.

Пике е отговорил на тези текстове, като е убедил Casio да станат спонсори на Кралската лига. Освен това той се появи на събитие на Кралската лига с автомобил Twingo.

Всъщност видеото с пристигането му в Twingo събра повече от 60 000 харесвания в Twitter в рамките на един час.

Пике се оттегли от професионалния футбол през ноември и оттогава създаде Кралската лига. То е популярно сред потребителите на социалните медии, след като официалният акаунт на Кралската лига в YouTube има повече от 50 000 абонати.

За създаването на състезанието са помогнали видни създатели на съдържание.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви