Дея волей

Дамите на „Дея Волей“ се подготвят усилено за първите състезания. Момичетата тренират по иновативни методи и с много настроение и хъс, съобщиха от ръководството на клуба.

Дамското направление включва над 40 млади състезателки, разделени в четири възрастови групи. Треньори на момичетата са Иван Енчев и Страхил Балов. Занятията се провеждат основно в зала „Нефтохимик“, като са предвидени сутрешни и следобедни занимания, в зависимост от ангажиментите на момичетата. Тренировките са вдъхновяващи, емоционални, интересни и преминават с висок тонус и настроение. Прилагат се най-съвременните методи на работа, според възрастовите групи.

В края на януари започват и първите състезания за годината за младите дами на „Дея Волей“. До средата на март ще преминат регионалните надпревари, а след това започват турнирите на по-високо ниво.

Амбициите на ръководството на клуба са сериозни и от следващия сезон е много вероятно да бъде сформиран и женски представителен отбор. „Страхотна новина и една поставена вече цел за новата година, която всички заедно ще преследваме, влагайки много енергия, талант и работа!

Ако искате, и вашето дете иска да тренира волейбол, ви очакваме в залитe на Бургас, тренировките са абсолютно безплатни!“, приканват от волейболния клуб.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви