Жени Николова

Каква е ползата от добавката Жен Шен за фитнеса ще разберем от персоналния фитнес инструктор Жени Николова.

Магнетичната и сексапилна Жени е изградила перфектно тяло и се радва на безкомпромисно здраве благодарение на натурални природни добавки и интензивни фитнес тренировки.

По темата за билката Жен Шен с нея разговаря журналистът от BurgasNews  Янчо Николов.

Жени, каква е ползата от билката Жен Шен във фитнеса и защо толкова често я препоръчваш на своите трениращи?

Познатата билка у нас Жен Шен се използва все по често от спортуващите мъже. Жените също я предпочитат,  като подмладяваща и стимулираща сетивата добавка.

Нека да уточним нещо? Много билки се продават на пазара у нас. Има ли значение от къде идва растението? В смисъл, има ли значение от кои част на света идва и къде е гледано?

Има различни видове от растението, които се продават на пазара от различни части на света. Всички видове са доказали своята ефективност. Досега не е имало случаи на злоупотреби. Където и да е отгледана, тази билка е наричана още зеленото злато, заради безбройните й  ползи върху човешкото тяло.

Какви ползи оказва върху физиката на човек? Или има и психическо въздействие?

Хората работещи в стресова обстановка е хубаво да си закупят билката и да я употребяват. Силно стимулира мозъчната дейност и за това се използва много от хора с умствено и физическо натоварване.

Жен Шен намира своето приложение и за спортуващите които имат проблем с координацията и са разсеяни в залата. Много подобрява тренировката у начина на изпълнението на определените движения. Умората се облекчава при по продължително ползване на екстракта от корена на билката. Затова е толкова подходящ и за фитнес спортуващите.

В каква форма е хубаво да се приема? В каква се среща най-често – на капсули, прах, чай, други видове течности?

Може да се намери във всякакъв вид. Течната форма е най-често срещана и най-бързо действаща. Например, чая от Жен Шен регулира хормоналния баланс при жените.  Физическата работоспособност става в пъти по добра от редовния прием. Има различни видове които могат да се закупят: американски азиатски, индийски, сибирски.

Хората които желаят да подържат добро ниво на кръвната захар могат да си закупят на чай или на тинктура. Мъжете в напреднала възраст също трябва да го използват целогодишно. С дозата не трябва да се прекалява. Има много хубави комбинации с други продукти. Заедно с пчелното млечице е добра комбинация за укрепване и стимулиране на психическото, и физическото състояние на организма.

След дълго боледуване Жен Шен се използва за възстановяване и укрепване. Аз също съм приемала зеленото злато, заради умственото натоварване и тренировките в залата. И знам, колко добре действа. Точно затова, за мен,  е една от най добрите добавки.

Много ли трениращи при теб го използват?

Да,  имам и трениращи дами които споделят, че имат допълнителна сила след използването на билката. Разбират по добре, как и какво правят по време на тренировка. Следят без затруднения моята мисъл. Знаят и моята логика, като това им помага  съсредоточено да правят упражненията си. Така аз и те работим по- лесно в пълна концентрация. По -лесно се остават проблемите на работа и у дома. Човека е на 100% в залата с мен и тренировките.

Значи твоите наблюдения са, че има разлика в концентрацията на хора приемащи зеленото злато о тези, които не го приемат?

Абсолютно! Има разлика между концентрацията на хората използващи Жен Шен. Самите упражнения им са по -лесни спрямо другите трениращи. Жените много гъвкаво си правят любимите ритници за хубаво стегнато седалище. Сериозно внимание обръщаме на хубавите задни части, които са мечта за всяка жена. И когато ги сътворим самочувствието на жената е доста добро. Жен Шен върши перфектна работа и тук.

Жени, много хора във време на криза не могат да си позволят да ходят на фитнес и опитват да тренират у дома. Когато четат това, те ще искат да опитат от вълшебния ефект на билката. Възможно ли е с домашни тренировки и ползвайки зеленото злато, да постигнат резултати, както да кажем в залата?

И в домашни условия постигаме същите резултати, стига да има постоянство. Имала съм жени с които в домашни условия сме постигнали също толкова добри резултати както в залата. Няма разлика в оформянето на тялото у дома и в залата. Самата аз поддържам своята форма изцяло с домашни тренировки. В залата само показвам упражнения на спортуващите или за заснемане на клип. Естествено, за да има ефект трябва да си закупиш някои спортни принадлежности. Поне най-елементарните с които да правите базови упражнения.

Кои са тези уреди, които се ползват у дома най-често? Изброй някои от тях.

У дома се използват дъмбели, ластици, тежести за крака,  и цялото тяло е доволно натоварено. За жените желаещи да подържат перфектни фитнес форми у дома, могат да се обърнат към мен. Аз с радост ще им покажа,  как става това. Съвсем приятно е да оформиш у дома краката, корема, глутеуса, както и гръб, рамо, бицепс, трицепс. Стига да имаш желание да тренираш своите мускулни групи.

Какви добавки освен Жен Шен още могат да ползват дамите у дома, докато тренират?

 Добавките,  които употребяват жените трениращи в домашни условия са билкови и пчелни продукти. Все пак това е най – доброто,  което всяка жена трябва да направи за себе си, особено с напредването на възрастта. Забелязвам жени,  които не си обръщат достатъчно внимание и бързо се застаряват. Както и преждевременно увяхват и губят своето обаяние. За това са всички билкови и пчелни продукти. Както и силата на фитнес тренировките, разбира се. Голяма силна магия има в тази правилна комбинация. спорт с билколечение. Резултатите са видни още от първите месеци , жените споделят,  че са станали по силни , физически издръжливи .

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви