Вестник „The Independent“ твърди, че според сигурни източници сдобряването на принц Хари със семейството му е невъзможно.

Кралят Чарлз Трети, кралицата консорт Камила и принц Уилям се страхуват, че всичко което кажат може да бъде публично оповестено.

„Има пълен срив на доверието“, коментират британски медии.

Бъкингамският дворец запази мълчание относно множеството обвинения в мемоарната книга на принц Хари „Spare“.

Въпреки че описва как брат му Уилям го е нападнал и нарича кралицата консорт Камила – „злодей“, Хари продължава да твърди, че иска семейството си обратно.

„Бих искал да си върна баща си и брат си“, каза принцът пред Том Брадби от ITV, добавяйки, че „подадената ръка може да обгърне целия свят.“

„Може това да е наивно, може да е прекалено идеалистично. Но това е истината, това изпитвам“, добави избягалият принц.

Бащата на Хари крал Чарлз Трети е категоричен, че синът му и Меган Маркъл няма да получат извинение от Двореца.

Кралското семейство не се разпознава в истината на двойката, те виждат събитията по друг начин и няма да се разкаят за поведението си.

Според източниците на „The Independent“ заминаването на Хари и пълната му изолация от семейството е определяна от тях като „присъединяване към секта.“

Твърдение, което със сигурност ще предизвика реакция от страна на двойката.

„Беше отвлечен от култ към психотерапията и Меган. Невъзможно е да се върне при тези обстоятелства“, коментират в Двореца.

Омид Скоби, неофициалният биограф на Хари и Меган, прогнозира, че двойката ще се оттегли за няколко месеца след поредицата шокиращи признания. „След цялата изнесена информация, примирие няма да има“, уверен е Скоби.

В своята мемоарна книга „Spare“ принц Хари разказва как е употребявал наркотици в ранната си младост, как е загубил девствеността си, споделя за агресивни конфликти с брат си Уилям, студеното отношение на семейството към Меган и нарочното изтичане на информация в пресата.

В интервю за CBS Хари нарича съпругата на баща си Камила – „опасен злодей“.

Според Хари образът ѝ е реабилитиран след смъртта на покойната принцеса Даяна.

„Не гледам на нея като на зла мащеха“, отбеляза Хари. „Тя просто иска да остане в кралската институция и да изчисти имиджа си. И успя. Целта ѝ беше да запази репутацията си след всичко извършено“, категоричен е Хари.

В книгата принцът пише, че Уилям е отказал да посети психотерапевтичен сеанс с него, защото се опасявал, че мозъкът на малкия му брат е промит.

„Стратегията е очевидна. Тряба да се изкара, че аз не съм добре, съответно всичко, което говоря не е вярно“, споделя Хари.

Принцът призна, че в миналото Уилям го е насърчавал да търси помощ и се е гордял с него, задето опитва да излекува раните си.

От „The Independent“ са се обърнали към Двореца за коментар, но от кралското семейство запазват мълчание.

От вестника припомнят, че покойната кралица Елизабет Втора също действаше така срещу принцеса Даяна, докато не беше принудена да отстъпи, за да запази кралската институция.

vesti.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви