Музикантите 50 Cent (47) и Еминем (50) обявиха в Детройт най-новия си проект, базиран на филма „8-ма миля“. По този начин публиката ще се запознае още по-добре с корените на Еминем и влиянието му върху днешната музика.

50 Cent съобщи, че работи по телевизионна адаптация на филма от 2002 г. „8 Mile“, който е базиран на живота на Еминем.

Продуцентът на Power се появи в Big Boy TV и говори за общото си сътрудничество с рапъра, изпял „Lose Yourself“. Преоктът цели да пренесе популярния филм на малкия екран.

„Ще пренеса неговия филм „8-мата миля“ в телевизията, за да бъде по-близо до хората. Вече работим по въпроса“, каза той.

„Ще бъде нещо голямо. Нямам никакви съмнения в това“, коментира още 50 cent.

50 Cent, чието истинско име е Къртис Джаксън, каза още: „Мисля, че трябва да направим това, за да запазим неговото наследство, защото за мен е важно хората да го разберат.“ Рапърът се закани, че сериалът ще предоставя „предистория“ и ще покаже по-младите години на главния герой.

Филмът е полуавтобиографичен разказ за пътя на Еминем към славата.

Той е Джими Смит младши, работник в автомобилен завод, който се бори за успех в кръга на ъндърграунд рапърите, пише „Дейли мейл“.

Филмът печели множество награди, най-вече за най-добра оригинална песен за „Lose Yourself“ на наградите „Оскар“ през 2003 г. В него участват и Ким Бейсинджър, Майкъл Шанън и Антъни Маки, а малки роли в проекта имат и рапърите Xzibit, Proof и Obie Trice.

През последните години 50 Cent участва в редица успешни сериали.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви