САЩ и СССР - заедно вна Марс
САЩ и СССР - заедно вна Марс

През 1956г. САЩ и СССР осъществяват операция под заглавие “Deep Freeze” за акостиране на континента Антарктида. Целта е унищожаване на базови лагери на извънземните там. В операцията участват 3000 човека, 200 самолета, 12 кораба и 300 автомобила. За резултатите от операцията няма точна информация

Сътрудничеството между САЩ и СССР по отношение на придобилия вече глобален проблем от първостепенна важност за човечеството и цивилизацията – “Интервенция на планета отвън”, продължава и по проектите “Алтернатива “1,2 и 3.

По линия на тези проекти, представителите на двете свръхсили ежегодно се срещат на специални подводни лодки под ледовете на Арктика. На тези срещи  е било взето и решението за отстраняване на общите врагове, които могли да завземат Земята. Протоколите от заседанията на тези срещи се пазят във Вашингтон, Москва и Женева – щаб квартирите на проекта “Алтернатива”.

От тези факти излиза, че САЩ и Съветския Съюз са били условно противници.

А в действителност, както ще разберем и по-късно, те най-тясно са си сътрудничили в почти всички сфери на науката, техниката и технологиите. Сътрудничество, обединило ги в името на противодействието срещу външния фактор

“Де факто” излиза, че Студената война и надпреварата във въоръжаването са представлявали паравана. Зад него огромните финансови и материални средства, изсмуквани от обществата, са впрягани в осъществяването на тези проекти и програми.

Идването на власт на демократическата партия начело с Джон Кенеди до този момент изобщо не нарушава програмите. Но при Кенеди се засилват и гражданските проекти по овладяване на Космоса. В своята реч по случай встъпването си в длъжност като президент на САЩ, Кенеди отправи апел към американския народ. Целта: до края на 60-те години американците да изпратят човек на Луната.

Ясно е, че Кенеди, който не е член на Тайната група, изобщо не е знаел, че “де факто” първото кацане на Луната, е осъществено още през 1959 година. Това е направено с помощта на кораби на Грейовете.

Апелът на Кенеди беше ловко използван от заинтересованите лица за прехвърлянето на огромни финансови средства, отклонени от явните проекти към тайните.. Същото нещо, но под друга форма се правеше и в Съветския Съюз.

В резултат на това на 22 май 1962 година е осъществено и съвместно, скрито кацане на Марс по линия на тайните проекти.

Тогава е регистрирана атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара.

Проект Пегас – някъде в тайните сейфове и до днес се пазят първите предавания от Марс на английски и руски език.Мисията е самоубийствена,защото връщане не е било възможно. Астронавтите предават: “Ние сме на Марс и имаме въздух”. Има заснет, дори и филм, който е бил строго засекретен .

Този факт, обаче не успява да остане скрит. Защото кацането на Марс е било регистрирано и заснето от английския астроном Сър Уилиам Балентайм с помощта на телескопа “Jordell-Bank.” Лентата на филма, заснет от Балентайм е разшифрована значително по-късно с помощта на декодер на НАСА.

На 6 януари 1977 г. Балънтайн си уговаря среща с Джон Хъндри, мениджър на международен ежедневник, за да обсъдят оповестяването на филма

Сър Балентайм загива при странни обстоятелства в автомобилна катастрофа на 06.02.1977 г. Заповедта за неговото физическо унищожаване е дадена от съветско-американския Директивен комитет, създаден по линия на проект “Алтернатива – 3”.

Най-после с помощта на съпругата на Балънтайн филмът попада в телевизионния екип на Science Report на английската Scepter TV и е излъчен в следващото предаване на Science Report.

Малко след това телевизионният канал получава “знак“, че ще му бъде отнет лицензът, ако в бъдеще не ограничи предаванията си по темата.

По време на своето президентство, президентът Джон Кенеди успява да проникне в някои тайни, касаещи пришълците, както и участието на ЦРУ в търговията с наркотици за финансиране на тайните проекти.

През 1963 година той постави пред “MJ – 12” ултиматум като заплаши групировката, че ако те не прекратят своите машинации, Кенеди официално ще оповести пред обществото за съществуването им и най-вече за техните намерения – въвеждане на Нов Световен Ред на планетата с помощта на Грейовете, при който те ще бъдат господарите..

Президентът Кенеди не е бил член нито на Съвета за Чуждестранни Връзки, нито пък е бил осведомен за тайните проекти “Алтернатива”1,2 и 3, осъществявани зад гърба му. Той беше убит в Далас на 22 ноември 1963 година от собствения си шофьор по заповед на “ Majestic 12“

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви