Министерството на туризма започва публикуването на нов специализиран информационен бюлетин, чрез който да представя културни събития в туристическите райони на страната.

Новият бюлетин „Култура на фокус“ е изготвен от Министерство на туризма със съдействието на Организациите за управление на туристическите райони (ОУТР) и ще се публикува веднъж месечно.

Предоставянето на актуална, достъпна и подходящо синтезирана информация ще отговори на нуждите на потребителите на туристически услуги в страната – това са всички пътешественици и туристи, които търсят основните по-значими събития от културния календар.

Първият брой на специализирания бюлетин на МТ за културните събития за тази година е публикуван в секция „Култура на фокус” на сайта на министерството – https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/byuletin-kultura-na-fokus/byuletin-kultura-na-fokus-12023

Представената информация, която в първия брой е главно за събития през месец януари, не е изчерпателна.

Възможно е да настъпят промени в датите на посочените събития, поради което информация за точните дати на провеждане може да се получи и от организаторите.

За да се абонирате за получаване на новия специализиран бюлетин на Министерството на туризма „Култура на фокус“, е достатъчно да изпратите писмо в свободен текст с актуален електронен адрес за връзка с Вас на e-mail: press@tourism.government.bg.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви