Фитнес за момичета

Спортът в група е изключително насърчаващ и предпочитан поради ред причини. Когато сме сред други хора, създаваме приятелства и споделяме емоцията. За начинаещите това е чудесен начин да тренират под ръководството на треньор.

Ако пък сте напреднали, можете да получите допълнителен стимул от хората в групата. Кои обаче са най-добрите фитнес класове за кондиция и поддържане на форма? Днес избрахме за вас три вида тренировки, които трябва да опитате.

  1. Пилатес

Безспорно това е едно заниманията, които дамите най-често предпочитат да практикуват. Пилатес съчетава елементи от йога, каланетика и балет. Когато е нужно, се ползват и допълнителни аксесоари за повишаване на натоварването. Продължителността на едно занимание е средно 45 минути, степента на натоварване е ниска, а изгорените калории за около час активност са около 390. Пилатес в Бургас може да практикувате в Pulse Galleria Burgas под ръководството на Маргарита Пенушева и Сребрина Петрова.

Йога
  1. Йога

Йога е тренировка за ума и тялото. Под звуците на успокояваща музика се изпълняват движения, които помагат както за успокоение на съзнанието, така и за постигане на кондиция. Начинаещите често предпочитат именно заниманията по йога като първа стъпка в залата. Разбира се, тренировката е подходяща и за напреднали. Едно йога занимание обикновено трае около 60 минути, а броят на изгорените калории е средно 280. Йога в Бургас може да посещавате в Pulse Galleria Burgas под ръководството на Мариела Теодосиева.

Табата
  1. Табата

Табата е вид интервална тренировка, която включва упражнения със собствено тегло като бягане на място, коремни преси, клекове и други. Степента на натовареност е средна, а едно занимание продължава около 1 час. Подходящо е за средно напреднали и напреднали фитнес ентусиасти. Табата в Бургас с Магдалена Бакалова и Ваня Радиева може да посетите в Pulse Galleria Burgas.

Новата годината е време за ново начало. Независимо на коя тренировка се спрете, важното е да се движите и да бъдете активни. Заниманията в група дават възможността да изпълнявате упражненията под директното ръководство на професионален треньор, което гарантира успеха при постоянство.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви