За мен е истинска привилегия да бъда в Бургас. Вечерта ще бъде много специална за мен. Искам хората да получат това, за което са дошли.

Това каза диско кралицата Прешъс Уилсън, която довечера ще пее на новогодишния концерт в Бургас на пл. „Тройката“.

Музиката навява много носталгия и съм късметлийка, че моята има фенове на възраст от 8 до 80 години. Искам да донеса много приятни емоции на бургазлии, защото последните години не бяха много позитивни“ , каза още Уилсън.

Тя се върна в спомените и си припомни първото си посещение в града ни през 1979 година, когато пя на Златния Орфей в Слънчев бряг.

Помня самото шоу тогава, атмосферата. Тогава бях изненадана колко позитивни бяха хората. Знаеха песните ми и всичко. Златният Орфей беше един огромен фестивал и имам много приятни спомени. Имаше толкова много хора и много дни на провеждане. Наистина беше специално“ , сподели звездата.

Прешъс Уилсън получи и два подаръка от Община Бургас – автентични пафти на 140 години от странджанския край и красива графична картина.

Тя обеща да носи пафтите и на концерта днес на „Тройката“.

Благодарим на Прешъс за нейната изключителна любезност. Този концерт трябваше да бъде преди 2 години, но заради ковид ограниченията не може да се състои. Каня всички бургазлии довечера на концерта. Знам, че ще има много гости и от други градове. Шоуто започва в 23:00 часа и ще продължи до рано сутринта. Времето ще бъде прекрасно. Нека се заредим с добро настроение. Бургазлии са хора, които страшно много работят, но умеят и да се веселят много силно. Довечера ще го покажат. Нека добрата енергия ни направят по-сплотени и щастливи“ , каза от своя страна кметът на Бургас Димитър Николов.

Началният час на празничния новогодишен концерт е 22.30. Тогава ще започне подгряващ сет на бургаския диджей Simon Keye.

В 23.10 часа на сцената по покана на Община Бургас ще се качи диско кралицата Прешъс Уилсън.

Тя пристига у нас в компанията на две бек вокалистки и своя мениджър. Ще чуем най-големите хитове от работата ѝ с групи като Eruption и Boney M, както и от времето на соловата ѝ кариера.

В полунощ ще има празнични фойерверки и ще прозвучи химнът на Република България.

След това на сцената ще излезе оркестър „Странджа Бургас“ със солист Жечка Сланинкова. Под звуците на любими народни песни на площада ще се извие традиционното българско хоро.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви