Пожар
Снимката е илюстративна

Две дървени постройки, етаж от къща и автомобил изгоряха за едно денонощие, съобщиха от полицията.

На 29 декември около 14.00 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение за горяща дървена барака в животновъдната зона на Приморско, разположена в местността „Нови ниви“.

Огънят е потушен от един противопожарен екип и двама огнеборци. Вследствие на неизправен електрически удължител са изгорели две дървени постройки. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско.

На 29 декември около 18.00 ч. в Районно управление – Айтос е получено съобщение за пожар, възникнал в частен дом, разположен на първия етаж в кооперация на айтоската улица „Чудните скали“, обитаван от 30-годишен мъж и семейството му.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Констатирано е, че пожара възникнал най-вероятно от късо съединение в ел. инсталацията.

От инцидента изгорели климатик, PVC дограма, покъщнина и ролетна щора в една от стаите на апартамента. Работата по случая продължава.

На 30 декември около 01.30 ч. в Районно управление – Средец е получено съобщение за горящ лек автомобил „Киа Спортидж“, с бургаска регистрация, собственост на 63- годишен мъж от Средец, паркиран на ул. „Иван Вазов“ в града.

Огънят е потушен от един противопожарен екип и двама огнеборци. От инцидента автомобила е изгорял напълно. Причините за възникване на пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви